February 25, 2021

Liderul forțelor naționaliste, Silviu Crăescu, acuză! Românii din țară și din străinătate, ignorați complet de autoritățile române!

Românii din țară si din Diasporă, acum sunt ignorați complet de autoritățile române.

Președintele bine ascuns al României “normale” a uitat complet de cei aproximativ 18 milioane de români din care aproximativ 5 milioane de români în exod economic, care trăiesc și muncesc în străinătate și cărora le-a câștigat încrederea votului prin promisiunile unei ” Românii Normale.

DA. Se pare că românii din țară, cât și cei aproape 5 milioane de români din Diaspora, au fost pur și simplu, la greu, abandonați de Președintele României în funcție.

Un Comitet Național pentru Situații de Urgență s-a substituit Consiliului Național Suprem de Apărare.

Nu există niciun plan de ajutor și nu se ia o măsură concretă chiar și la nivel de ambasade sau consulate.

Ministerul de Externe al României nu oferă nici un mesaj liniștitor sau de solidaritate, absolut nimic .

Statul român păstrează o funebră tăcere!

Cetățenii români din diaspora au fost uitați de cei in care si-au pus încrederea, de absolut toate autoritățile ale statului român!

Impostorii care înainte de alegerile europarlamentare de anul trecut strângeau mâna votanților, azi au uitat complet de cetățenii români!

De când aceasta criză sanitară a luat avânt la granițe și în România, Președintele țării practic ca un laș, a dispărut imediat după plantarea ultimului vlăstar de copac, de atunci, nu s-a făcut văzut și nici auzit de românii panicați ce ii caută faptele de acțiune și cuvântul de încurajare.

Imi pare rău pentru ceea ce se întâmplă în România, îmi pare rău pentru românii rămași blocați în diaspora și nu pot să nu mă gândesc la ce este mai rău … dar vă asigur că EU, împreună cu toate instituțile statului român, vom face totul pentru a stopa această boală si limita pierderile economice și umane

Vă așteptăm acasă imediat ce lucrurile se vor așeza la normal. Doar împreună și nu dezbinați vom putea să facem din România noastră țara pe care cu toții o visăm.

Așa s-ar adresa un Lider de țară normală concetățenilor!

Eu Presedintele partidului politic suveranist Dreapta Republicană, vă rog, aveti grijă de voi!

Suntem singuri in fața unei posibile pandemii globale și posibil că vor veni timpuri din ce in ce mai grele și dificile pentru familiile noastre și pentru țară.

Suntem singuri în fața acestei catastrofe globale și trebuie să ne ajutăm și să ne susținem măcar moral unii pe alții! Nu trebuie să ne urâm datorită politicilor imperialiste care ne-au dezbinat unitatea de neam.

Români, noi, Partidul Dreapta Republicană, vă suntem alături!

Uniți suntem invincibili!

Silviu Crăescu

Președinte
Partidul Dreapta Republicană

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*