September 21, 2020

Liderul PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan! Nu a existat un contact direct între mine și senatorul Vergi Chitac în ultimele 14 zile!

COMUNICAT DE PRESĂ

În urma informațiilor apărute în spațiul public în ceea ce privește intrarea mea în contact cu o persoană infectată cu COVID-19, respectiv senatorul Vergil Chițac, este de datoria mea să fac următoarele clarificări:

Nu a existat un contact direct între mine și această persoană în ultimele 14 zile.
Singura dată când am fost în apropierea acestei persoane a fost ziua de 18 februarie – deci acum 26 de zile -, dată la care nu exista dovada unei posibile infectări a acesteia cu COVID-19. Mai mult, niciunul dintre participanții la întrunirea de la Bruxelles din acea perioadă nu a manifestat simptome de infectare, așa cum rezultă din circulara primită de la oficialii NATO în data de 9 martie.
Conform aceleiași circulare, pe data de 23 februarie, delegatul francez la NATO, posibila sursă de răspândire a virusului, a participat la un eveniment în orașul său natal, Mulhouse, identificat ca fiind punctul de plecare pentru mai multe cazuri de coronavirus. Deci la 5 ZILE după plecarea mea și a domnului Chițac din Bruxelles.
Vă mulțumesc și vă asigur că respect și iau toate măsurile legale care se impun în astfel de situații.

Presedinte PSD Dâmbovița

Deputat Corneliu Ștefan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*