September 20, 2020

Red Cross Forever! Crucea Roșie Dâmbovița, la ora bilanțului!

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a participat, alături de vicepreședintele Luciana Cristea și secretarul general al județului, Ivan Vasile Ivanoff, la evenimentul de prezentare a bilanțului filialei județene de Cruce Roșie Dâmbovița, ce a avut loc la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia din Târgoviște.

Alături de președintele Crucii Roșii Dâmbovița, Ionuț Ghibanu și directorul Raul Pavelescu, la întâlnire au mai participat: ÎPS Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei, Aurelian Popa, prefectul județului, Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, Monica Ilie – viceprimar, parlamentari, primari dâmbovițeni, consilieri județeni și voluntari ai Crucii Roșii.

În cadrul acestei festivități, președintele CJD, Alexandru Oprea, a mulțumit reprezentanților Crucii Roșii Dâmbovița pentru eforturile pe care le fac atunci când dâmbovițenii se află în situații dificile și a subliniat buna colaborare dintre cele două instituții:

„Vă mulțumesc pentru invitația de a vă fi alături într-un moment important pentru filiala județeană de Cruce Roșie Dâmbovița. Este timpul bilanțului, al analizei, al retrospectivei. Sunt convins că rezultatele sunt foarte bune și spun asta gândindu-mă la buna colaborare pe care am avut-o, de-a lungul timpului, cu Societatea de Cruce Roșie Dâmbovița.

Profit de acest moment pentru a sublinia două lucruri, de care trebuie să fim foarte conștienți. În primul rând este vorba despre importanța vitală a Crucii Roșii în societate. Suntem martori cu toții la ce se întâmplă în aceste momente în România și în întreaga lume. Din păcate, asistăm, aproape neputincioși, la o situație de criză în care avem nevoie, mai mult decât orice, de susținere, de ajutor reciproc, iar Crucea Roșie va avea un rol foarte important pentru noi toți în aceste momente. Deja a demarat o campanie de informare și, ca de fiecare dată, atunci când situația o va cere, se va implica, cu toate resursele, pentru a ajuta oamenii care au nevoie de sprijin. Din păcate, asemenea situații, care ne pun la încercare, ne arată, cu adevărat, cât trebuie să fim de recunoscători pentru tot efortul depus de Crucea Roșie pentru a face bine în jurul nostru. Sper ca fiecare dintre noi să conștientizăm rolul pe care îl are Crucea Roșie în comunitate și să îi fim alături, cu tot ceea ce putem fiecare dintre noi.

În al doilea rând, vreau să asigur filiala județeană de Cruce Roșie Dâmbovița de tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Dâmbovița și de acum înainte. De fiecare dată, atunci când a fost nevoie și am putut, am sprijinit campaniile, acțiunile și inițiativele demarate de Crucea Roșie pentru a fi alături de toți cei care se află în situații grele și vom continua să o facem și de acum înainte, fără a sta pe gânduri.

Nu în ultimul rând, vreau să felicit și să mulțumesc întregii echipe a Crucii Roșii Dâmbovița pentru toată munca depusă, care nu este deloc una ușoară, dar care este atât de necesară pentru binele societății românești.

Încă o dată, felicitări pentru tot ceea ce faceți și mult succes în tot ceea ce veți întreprinde de acum înainte! ”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*