January 25, 2021

Ionuț Ghibanu, Președinte Crucea Roșie Dâmbovița! S-a muncit mult și cu rezultate în folosul comunităților aflate în dificultate!

În calitate de președinte, ieri, am prezidat, la Centrul Internațional de Conferințe al Universității Valahia, reuniunea de bilanț a Comitetului Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița. La Şedinţa de Comitet a filialei au fost prezenţi 32 de membri ai Comitetului Judeţean din cei 39, 43 de invitaţi şi 7 voluntari.
La întâlnire au mai participat: ÎPS Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei, Aurelian Popa, prefectul județului, Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, Monica Ilie – viceprimar, parlamentari,președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, vicepreședintele Luciana Cristea și secretarul general al județului, Ivan Vasile Ivanoff, şefi de arme şi şefi de deconcentrate.
Toate acțiunile pe care le-au desfășurat voluntarii de Cruce Roșie de-a lungul timpului, misiunile asumate, având ca rost unic binele cetățeanului, au fost încununate de succes, sunt exemple de implicare, reușită și devotament.
Bilanțul Comitetului Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița arată clar că a aici s-a muncit mult, constant și cu rezultate în folosul comunităţilor aflate în dificultate.
Rezultatele obţinute de noi în creşterea prestigiului şi competenţei Filialei nu ar fi fost posibile fără sprijinul şi participarea nemijlocită a Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, cel care a fost Președinte al SNCRR la nivel național, a Consiliului Județean Dâmbovița și a Primăriei Municipiului Târgoviște, a instituţiilor și autorităţilor publice locale, a presei locale și centrale, a tuturor colaboratorilor și a voluntarilor Crucii Roşii, care au fost permanent alături de noi.
Un cuvânt special de mulțumire doresc să adresez domnului Director Raul Pavelescu, domnului Gheorghe Popescu, tuturor angajaților și voluntarilor noștri fără de care, cu greu am fi reușit să realizăm activitățile specifice, precum și membrilor Biroului și al Comitetului Județean.

Ionuț Ghibanu – Președinte Crucea Roșie Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*