January 26, 2021

Liderul forțelor naționaliste din România, Silviu Crăescu! O gripă severă nu poate îmbolnăvi Democrația!

Starea de urgență instituită de Președinte, este cea mai mare greșeală din mandatul lui politic.

Panica și prostia se pare că acum conduc România!

O gripă severă nu poate îmbolnăvi Democrația!

Interesul globaliștilor este ca prin abuzuri, să ne restrângă dreptul la liberă circulație și accesul în lăcașele și spatiile de cult religiose prin intrarea la slujbă în Biserici locul unde coboară Duhul Sfânt!!

Să sperăm că nu se vor face abuzuri cu arestări și dosare penale opozanților regimului progresist neomarxist liberal!

Marele salvator al României va apărea in criza economică devastatoare, după trecerea amenințărilor acestei gripe severe, ce poate pune în carantină și șomaj tehnic sub control militar o perioadă nedefinită acum toată România.

Dumnezeu să ne judece!

O gripă severă nu poate anula parțial drepturile constituționale, decât dacă guvernanții au informații ascunse opiniei publice, că ne aflăm in fața unei posibile amenințări bioteroriste la nivel global!

Calmul și întelepciunea, să ne insoteasca pretutindeni! In acest Post al Paștelui, iar Dumnezeu să ne lumineze mintea și să ne protejeze oamenii dragi !
Sănătate și multa răbdare , fără panică, dragi români!

În această perioadă de criză politică și sanitară majoră, ca partid responsabil pentru binele public, am luat toate măsurile de siguranță, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății, pentru ca mesajul sănătos și calm, patriotic, naționalist, suveranist Pur Romanesc al Partidului Dreapta Republicană, să ajungă impotriva cenzurii puterii guvernamentale incapabile să gestioneze România, în deplină siguranță la inima, mintea și sufletul cetățeniilor românii de pretutindeni.

Partidul Dreapta Republicană nu mai tolerează gruparea neagră a politicienilor-impostori de la vârful statului român, spunând răspicat că trebuie ceva făcut pentru ca România să nu mai aibă o Democrație Parlamentară subordonată unor interese straine de cel național.

Cea mai mare problemă în situațiile de criză este modul în care sunt prezentate lucrurile.

Adevărul este plin de capcane!

Virusul gripal Covid-19, nu este așa de periculos.

Autocarantina va duce la colaps economic. Dar se pare că asta se dorește. O criză economică mondială numai bună pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale.

Iar noi ca popor, ce facem?

Facem calcule politice cine e Baronul Cel Tare și mai Mare din țară!.

De la un capăt la altul al clasei politice actuale, nimeni nu vorbește despre soluții pentru România practic abandonată panicii. Numai calcule politice.

In această situație de criză sanitară și de criză politică, ca Lider al forțelor naționaliste, aș fi de acord cu alegeri anticipate cu condiția ca niciun politician- impostor din actualul Parlament să nu poată candida

Recomand românilor: credință, discernământ, calm, responsabilitate, sănătate și solidaritate.

Ca Lider patriot, naționalist, suveranist, autentic și ca român curat și demn, resimt durerea românilor de pretutindeni și mă intreb, ce se va întâmplă cu România după ce dispare coronavirusul?

Durerea românilor este și durerea mea!

România poate fi distrusă de prostia românilor decidenți!

Avem o problemă gravă:
Elvetia: stare de Urgență
Ungaria: stare de Urgenta
Bulgaria: stare de Urgenta
Etc…
România fără Urgență:
caută încă Prim ministru!!!

Totuși se pare că avem mare noroc pentru că, acum Ungaria cu granițele inchise, nu mai vrea Ardealul!

România a fost și este o țară bogată, dăruită de Dumnezeu cu de toate, mai puțin cu conducători, deoarece mulți dintre cei impuși la conducerea ei, nu au crezut in puterea lui divină.

România este țara dăruită de Dumnezeu cu genii universale, cu tezaurul credinței creștine și cu durerea străbunilor și a eroilor națiunii, ce au luptat pentru libertate, egalitate, suveranitate și independență!

Într-un moment de necesitate în care pur și simplu nu mai este vorba despre culori politice ci despre sănătatea românilor.

Într-un moment de haos în care efectiv fiecare secundă fără o contează.

Într-un moment crucial în care ne confruntăm parcă cu o situație de panică indusă voit sau de un posibil act de război biologic care generează fără o educație sanitară elementară, teamă, frică și panică în rândul populației.

Clasa politică și-a tras singură un glonte în capul pătrat abandonând principiile politice cerând românilor, să intre în autocarantină .

Asistăm la o disoluție nefastă a spațiului identitar românesc geografic si etnic.

Cu un desemnat premier demisionar, neoliberalii au decis să continue jocurile politice absurde, fără soluții politice, sunt închiși parcă benevol în buncare, unii politicieni se ascund in spatele ecranelor TV blindate din forțărete bine păzite, iar ceilalți la primul atac al unei gripe severe au ajuns să fugă de pe câmpul de luptă.

Românii au nevoie de guvernanți responsabili cu dragoste de neam și patrie nu de lași și mișei.

Îl intreb pe Baronul Central: Cine este acum Generalul?
Cine este virusul suprem care atentează la Constituția României?

Treziți-vă români!
Răul a fost deja făcut!

Îmi seamănă situația din România cu un “no mans land” … o țară mândră în trecut, acum se pare de liderii ei abandonată, cu un nou scenariu din “Jocurile foamei”.

Dar, trăim în România normală, a lucrului bine făcut unde după gafele autorităților, în ultimele două zile milioane de românii, cu frică și teamă de moarte, fără informații coerente, fără echipament de protecție, fug de un virus gripal sever, în goană după mâncare sau ca să pună mâna pe orice medicamente infectându-se la cozi uriașe cu ură!

Nu poți apără Republica România cu o clasă politică coruptă și mafiotă, unde nepotismul, slugărnicia și hoția demnitarilor români certați cu legea, nu mai este catalogată de nimeni, ca o știre falsă !

După furtuna panicii, după falimente și austeritate, după pierderile incă de nimeni cuantificabile, la sfârșit de pandemie globală si criză politică, fără această clasă politică impostoare, se întrevăd deja curajos și legitim Zorii aurii ai naționalismului suveranist românesc!

Adevărul meu despre noul virus gripal Covid -19. Prea multă panică, degeaba.

După 30 de ani de democratie mimată, trăind într-o Republică “normală”, nu mă mai miră nimic!

România superînarmată, bine pregătită în documente oficiale in situații speciale de crize, beneficiind de un aparat bine pregatit de comunicare, expertiza si suportul a mii de generali in rezervă, analiști, experți și specialiști de marcă in toate domeniile, face un impresionant atac de panică, nu datorită gripei pandemice mai severe, ci datorită gafelor guvernamentale pe fondul crizei politice interne.

Incă din cele mai vechi timpuri sau făcut averi colosale pe teme de război, boli pandemice sau diferite conflicte…

Dar, sunt dezgustat de epidemia de gafe politice!

Sunt profund mâhnit de politizarea virusului, de atitudinea majorității clasei politice impostoare și năroade, care joacă în roluri de ieftini figuranți cu sloganul rezist# ” Stati acasă, ieșiti doar in cazuri de urgență”, într-o reclamă globală de marcheting, unde cei fără scruple câștigă sute de milioane de euro, de pe urma dezinformării și panicii românilor!

Sunt indurerat să văd lipsa de reacție a Președintelui ce stă ascuns intr-o Românie normală, de teama unei gripe severe și de amestecul bizar de rigoare si amatorism, caracteristic unei țări care a ridiculizat căderea guvernelor din ultimi ani.

Pandemia gripală globală este un test major pentru sistemul democratic din România și a capacitătii ei de bună guvernare, căci unica sursă de putere, va fi și unica sursă de vinovați!

Democrația parlamentară mimată, a lăsat luptele interne pentru putere, să eclipseze prevenția oricăror amenințări la adresa cetățenilor români.

Dacă politizarea virusului Coronavid -19 va continua, situația poate degenera!

România are nevoie de un Lider curajos, alături de Dumnezeu, un patriot naționalist suveranist, alături de o echipă loială binelui public, cu dragoste de neam și țara, care să pună lucrurile în ordine in plan constitutional, nu de șobolani doctoranzi, înstelați, purtători de arme, medalii străine și informații secrete, care fug și se ascund, atunci când la primul val mai înalt și mai amenințător, cred că se scufundă corabia înainte de a traversa furtuna.

Partidul Dreapta Republicană, nu aruncă cu pietre după figuranți din politică, dar în aceste momente tulburi și grele pentru români, când cenzura regimul incompetent intrat in izolare politică voluntară față de proprii alegatoŕi, își face cunoscută prezența cu amenințări și cătușe pentru a-și salva fundul si spatele politic, trebuie să fie un vigilent far de speranță al națiunii române!

Patrioții, naționaliștii și suveraniștii români, trebuie să lase orgoliile, trebuie să se adune masiv sub același steag al interesului național, ca forță politică decidentă in viitoare alegeri electorale.

Românii responsabili și de bunăcredință, trebuie să uite dezbinarea și ură!

Trebuie să protejăm familia română și credința neamului.

Românii de pretutindeni, cu calm, trebuie își dea măna în fața pericolului ce vine și apoi, să nu se mai spele pe mâini de problemele actuale și grave de construcție politică, de funcționare sociala si economică a națiunii române, până nu se infectează pandemic toată România cu invincibilul virus al UNITĂȚII NAȚIONALE!

Mulţumesc tuturor românilor de bunăcredință fără angajament sau culoare politică, care in aceste vremuri tulburi ce zguduie la nivel global lumea contemporană, prin credință și alături de credință, nu se lasă mințiți și cuprinși de panică și fac sacrificii voluntare pentru salvarea sănătății familiei și populației, a ordinii de stat și economiei, pentru a apăra și salva viitorul demn al națiunii române.

Dovedim astfel că suntem o naţiune grozavă la nevoie!

Nu am dreptul să tac în fața abuzurilor și nedreptății, a lașitatii și imposturii!

Dacă aźi instaurați cenzura! Mâine urmează dictatura!

Președintele fără soluții, a dispărut de pe scena politică, se pare că stă bine ascuns în buncăr fără guvernul lui, ieșind când si când de la investire aruncând responsabilitatea partidului săù posibil unui desemnat care se pare, refuză mandatul politic de a se prezenta in fața Parlamentului!

Republica România este in criză politică!

Este de neimaginat ce ne cere Președintele cerșetor?
Orban iar Prim ministru în cel mai scurt timp in condiții speciale.
100% de neimaginat!

Parlamentul României este paralizat de infecția cronică a luptelor interne pentru putere și de impostori, mulți penali.
Forul legislativ căpușat de interesele serviciilor secrete si nesecrete e practic ca și dizolvat, fiind aproape la sfârșit de mandat!

Nu pot să cred ca Lider naționalist român, că un virus gripal mai agresiv, ne aduce înapoi în anul 1984 în Republica Socialistă România (RSR)!

Românii disperați de gafele și necredința conducătorilor, au ajuns să regrete timpuri uitate și să il cheme din mormânt din nou la putere pe Ceaușescu!

Colac peste impostură, un organism de comunicare specială, apărut din neant, a trimis un comunicat societății civile cu afirmații grave care anunță luarea unor măsuri aspre, spre binele tuturor, care încep cu o cenzură (ticluită inteligent și aflată sub incidența Codului Penal) și se termină, inevitabil, cu un nou tip de dictatură, care iar, face sa pălească de invidie până și pe cei mai mari înalți lideri naziști.

În acest moment de răscruce pentru România, a devenit o realitate, că în numele agendei sociale, al binelui comun, al interesului general, ce sunt cuvinte dulci și false, la adăpostul cărora s-au săvârșit in istoria modernă cele mai odioase crime împotriva românilor, ca fosta Miliție, actuali progresiști rezistenți de tip neomarxist, infiltrați în toate structurile de putere ale statului român, amenință cu amenzi penale și chiar cu inchisoarea pe cei care nu se potolesc și nu tac (autocarantină), pe cei care prin curajul lor luptă deschis impotriva unui sistem corupt, nefuncțional democratic, pe cei care vor face publice opinii, idei și păreri care contravin deciziilor unor decidenți lași, impostori cu alură de tip #rezist sau de cadre acoperite ale celor 3 secții ale neosecurităti moderne.

Acest organism de comunicare obedient Puterii, posibil ca letal antivirus, declară în grup:

,„au fost transmise informații tendențioase si false, fie prin intermediul rețelelor sociale, fie în unele cazuri prin intermediul anumitor publicații.

Constatăm că acest fenomen este unul:

“programatic, alimentat de intenții ostile ordinii sociale și de o agendă contrară interesului public”.

Această situație devine cu atât mai gravă în contextul acțiunilor de prevenire a răspândirii pe teritoriul României a noului tip de coronavirus (COVID-19), întrucât determină comportamente sociale nejustificate( pe timp de pace).

Potrivit acestui “organism de comunicare revoluționar”, acesta ne comunică autoritar la nivel de societate, faptul că: judiciariștii din Inspectoratul General al Poliției Române s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unor infracțiunii de „comunicarea de informații false”, faptă prevazută de art 404 Cod Penal și pedepsită cu închisoare de la 1 la 5 ani.

Da, un ”fenomen programatic și ostil” al cui?
Al imposturii statului?

Mai bine pentru sănătatea națiunii române, ar deschide deîndată dosare penale împotriva gafelor și declarațiilor politice, a celor care ne guvernează prin minciuni și impostură, a celor politicieni care ne comunică de 30 de ani informații false dovedite.

Dar nu pot pentru că ei au imunitate?

Serios!?

Poate cei cu onoare din
Inspectoratul General al Poliției Române, se vor sesiza din oficiu impotriva CSAT-ului și a Guvernului și a miniștrilor pe pile și relații și la naiba poate descoperă fără decizia CCR vreun protocol secret nedesecretizat, dacă dau mai multă dovadă de responsabilitste și fac un pic de exces de zel!

Pentru un zvon, o părere, o temere sunt, ce să vezi, ostile sănătății poporului român, unde nu s-a construit un spital de stat in ultimii 30 de ani, critici un guvern iresponsabil, care nu are curajul să îsi asume responsabilitatea situației și imediat funcționarii publici “sănătoși” la minte… s-au mobilizat că să culeagă laurii avansărilor politice prin a reumple pușcăriile de cei ostilii regimului, cu infractorii cuvintelor de dojană impotriva autorităților incompetente postate in mediul virtual.

Orban, Câțu, KWJ eroii de plastelină ai Marilor Puteri!
Orban redivivus: demis, interimar, posibil renominalizat, posibil virusat și autoizolat…

Chiar nu mai sunt români de a conduce țara?

Cu ce sunt ei mai buni ca noi, patrioții naționaliști suveraniști, noi nu am îndatorat și nu am dezbinat și nu am infectat și nu am imbolnăvit societatea românească cu sărăcie și cu ură!

La plăcinte inainte, la război nimeni.

Avem un președinte al României nefuncțional!

Avem un Guvern al României nefuncțional!

Avem un Parlament al României nefuncțional.

Dar avem o armată a României perfect funcțională, dar nu la noi acasă.

Bine că vin americanii fără mască sanitară de protecție, militarii și civilii NATO care ne ocupa prin desant Țara, să ne apere printr-un exercițiu militar, de o gripă mai rebelă, mai radicală!

Vedem lașitatea lor!

Nimeni nu vrea să fie Prim ministru – șef de guvern în vremea pandemiei globale.

Este cumva o știre falsă?

Normal, că treaba asta e despre încredere și responsabilitate, nu despre mințit și furat.

Ați lăsat țara pe mâna străinilor!

Voi cei aflați la putere, ce doriți adulatoriu respect și recunoștere, cu amenințarea dosarelor penale și cătușelor sunteți patetici și mizerabili, dar bine că nu și inconștienți, ca să ne transformați exact, ca în 1989 în deținuti politici sau martiri ai neamului!

Vă comunic, EU, in numele multor români de bunăcredință de pretutindeni, o informație prețioasă pe care o puteți cataloga ca falsă, despre voi, cei majoritari din clasa politică actuală:

Sunteti niște dezertori!
Ați trădat românii și România!

Hai sictir!

Bolnavi de putere și privilegii, apărați de o mare armată cu pensii speciale, apatici și fără cuvânt, prin postura voastră de Nero, ca salvatori ai bisericii, familiei și neamului, ați pierdut definitiv stima si increderea românilor de pretutindeni!

După ce ne-ați privatizat prin legi strâmbe munca, resursele, educația, serviciile și sănătatea (viața), mai aveți acum doar să ne răpiți Biserica și să ne microcipați identitatea.

Ajunge!
Lăsați patriotismul curat și naționalismul sănătos, să ajungă natural in Parlament, nu vă aliniați în fața Lui nelegitim și nedemn, dați-vă singuri la o parte impostorilor din calea voinței, puterii și suveranității poporului român!

Nu puteți inchide ADEVĂRUL și Constituția!

Dumnezeu, a fost și este mereu alături la vreme de cumpănă de români!

Uniți suntem invincibili!

Silviu Crăescu

Președinte
Partidul Dreapta Republicană

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*