January 24, 2021

Sponsorizare parlamentarii PSD Dâmbovița! Monitor cu funcții vitale pentru Spitalul Județean Târgoviște

Județul Dâmbovița are nevoie de soluții concrete, rațiune, responsabilitate și solidaritate.
PSD Dâmbovița, prin toți reprezentanții săi, primari, aleși locali, parlamentari, lasă deoparte orice acțiuni politice. Comunicarea, solidaritatea și conjugarea eforturilor sunt esențiale în această perioadă în județul Dâmbovița.

Măsurile luate de reprezentanții administrațiilor PSD din județul Dâmbovița sunt luate cu bună credință, cu profesionalism – sunt măsuri necesare dâmbovițenilor.
– Pe această cale, vă anunț că, împreună cu un grup de specialiști (oameni din sistemul medical, administrație, învățământ, ordine publică) la nivelul județului Dâmbovița, voi căuta cele mai bune soluții pentru dâmbovițeni și le voi comunica în timp util.
– Solicit public tuturor consilierilor județeni (indiferent de culoarea politică) să regândească bugetul Consiliului Județean Dâmbovița în funcție de necesitățile Spitalului Județean (care se află în subordinea Consiliului Județean), să aloce fondurile necesare în această perioadă pentru sănătatea dâmbovițenilor.
– Solicit tuturor consilierilor județeni să inițieze mâine (24.03.2020) un proiect de hotărâre pentru alocarea sumelor necesare achiziționării unui aparat în vederea depistării COVID – 19, aparat care nu există în Spitalul Județean. Suma necesară este de aproximativ 400.000 lei. Această sumă este disponibilă în bugetul Consiliului Județean Dâmbovița.
– Solicit Comandamentului pentru Situații de Urgență să găsească urgent soluții pentru toate problemele din teritoriu, iar pentru cele pe care nu le putem rezolva la nivelul județului Dâmbovița să solicităm sprijin Guvernului României (avem nevoie de aparatură la Spitalul Județean, mănuși, măști și alte produse în fiecare localitate).
– Împreună cu toți aleșii locali PSD, voi avea o strânsă legătură, comunicare pentru a rezolva problemele care sunt la nivelul localităților din județul Dâmbovița.
– Zilele următoare, parlamentarii PSD Dâmbovița vor sponsoriza Spitalul Județean Dâmbovița din Târgoviște cu un monitor de funcții vitale, aparat de care are nevoie Spitalul Județean pentru bolnavii internați. Este o acțiune strict a parlamentarilor PSD Dâmbovița și vine în aceste momente dificile pentru sănătatea dâmbovițenilor și sper ca gestul nostru să fie urmat și de alți dâmbovițeni, de oameni de afaceri.

Deputat Corneliu Ștefan – Președinte PSD Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*