January 24, 2021

Gabriel Degeratu! Sub semnul lui Covid – 19, despre Chindia 2020, cu optimism!

A apărut capitolul 42 din volumul 4 al cărţii, referitor la returul campionatului 2019-2020 pe care Chindia l-a încheiat frumos, cu 1-1 la Bucureşti, cu FCSB, pe Arena Naţională, rânduri ce pot fi citite pe blogul „Fotbal sub Turnul Chindiei”.

S-au jucat şi două etape din play-out, dar între timp, treptat, a venit dezastrul pandemiei cu coronavirus care a cuprins rapid lumea.

S-a oprit fotbalul, este stare de urgenţă şi în România, iar perspectiva reluării campionatului pare imposibilă în acest moment.

Sperăm că LPF să ia în consideraţie ierarhia după campionatul regular care ar scăpa-o pe Chindia de retrogradare şi nu clasamentul de după doar două etape din play-out, în care echipa noastră este pe penultima poziţie.

În toată această perioadă, chiar dacă nu se mai joacă, următorul capitol din volumul al patrulea al cărţii „Fotbal sub Turnul Chindiei” se scrie în timp real, cu întâmplările şi frământările dintr-o perioadă pe care nimeni nu şi-o putea imagina cu puţin timp în urmă. Este greu de anticipat ce se va întâmpla cu lumea după această criză mondială sanitară care va reseta economic mapamondul.

Să sperăm că ne vom reîntâlni din toamnă cu toţii pe modernul stadion al oraşului, cu echipa tot în Liga I, într-o lume care va reveni încet-încet la normal. Până atunci, printre multe griji şi nevoi, temeri şi angoase provocate de Covid-19 şi nu numai, STAŢI ACASĂ şi citiţi pe blog noul capitol din cartea despre Noua Chindie-Chindia Târgovişte, accesând

https://fotbalsubturnulchindiei.blogspot.com sau

https://fotbalsubturnulchindiei.blogspot.com/2020/03/fotbal-sub-turnul-chindiei-volumul-iv.html

Hai Chindia!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*