January 15, 2021

Liderul ALDE, Ionel Petre, semnal de alarmă! NU avem suficientă responsabilitate, NU avem mai nimic

Oameni buni,

NU avem suficiente teste pentru Covid-19, NU sunt suficienți specialiști care pot interpreta corect rezultatele unui astfel de test, NU avem spitale suficiente, NU avem spații de izolare, NU avem suficientă responsabilitate, NU avem mai nimic… Nu știm dacă mai avem sănătate, dar știm că avem un haos general și autorități incompetente în gestionarea acestei situații extrem de grave!

NU trebuie să fii filozof pentru a identifica unele dintre probleme legate de noua pandemie și să găsești soluții în timp real! NU trebuie să fii diplomat pentru a conștientiza bâlbâiala autorităților în această luptă pe viață și pe moarte cu coronavirusul.

Ca simpli cetățeni, venim noi cu o posibilă soluție în acest moment critic. Considerăm că dacă la nivelul fiecărei localități, doctorii de familie ar primi instrucțiunile necesare pentru a putea face aceste testări pentru Covid-19 s-ar identifica foarte rapid persoanele purtătoare și astfel am evita infectarea în masă!!!

Principala problemă este la acele persoane care sunt infectate și nu știu, la persoanele asimptomatice și vrând, nevrând acestea infectează la rândul lor alte persoane și tot așa, în acest lanț fără sfârșit…

Lăsând deoparte orice șicanare, aroganță, ironii politice, rog autoritățile, atât la nivel local, cât și forurile decizionale, să ia în calcul această propunere care ar duce la salvarea multor vieți! Finanțarea ar putea fi făcută prin intermediul primăriilor și astfel testele ar ajunge în cabinetele medicilor de familie, pentru verificarea rapidă a celor din comunitate.

Vă rog, chiar vă implor, să luați în calcul această propunere cât mai rapid!

Timpul face diferența între viață și moarte!!! NU vrem să pierdem lupta cu acest coronavirus care ne-a schimbat total viața!

Ionel Petre – Președinte ALDE Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*