January 24, 2021

Liderul CJD, Alexandru Oprea, apel la oricine dorește să sprijine Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

În urma apelului pe care l-am lansat zilele trecute către oamenii de afaceri din județ, dar și către oricine dorește să sprijine Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, am primit o donație foarte mare din partea Clubului Rotary Târgoviște, căruia îi mulțumesc mult pentru toată susținerea și implicarea!

Datorită lor, ieri a ajuns la Secția de Boli Infecțioase a SJUT și a și fost montat primul aparat de ventilație mecanică pentru pacienții cu virusul COVID-19. Urmează ca, în foarte scurt timp, să mai ajungă încă 3 ventilatoare și un videolaringoscop.

Sunt și mulți oameni de afaceri din județ care, de asemenea, s-au implicat și cărora le mulțumesc din suflet pentru tot!
Nici nu pot exprima în cuvinte cât este de important tot acest sprijin pe care SJU Târgoviște l-a primit în ultimele zile.

În continuare, fac apel la oricine dorește să sprijine SJU Târgoviște, să o facă! Fie poate dona o sumă în contul RO45TREZ27121F370100XXXX, deschis de SJUT, la Trezoreria Târgoviște, pentru această cauză, fie poate contribui cu materiale medicale (măști, echipamente de protecție, mănuși etc.) sau aparatură. Orice ajutor de acest fel este mai mult decât binevenit pentru că, așa cum vă spuneam, în ceea ce privește achiziția acestor materiale, întâmpinăm probleme legate de disponibilitatea stocurilor.

Vă rog mult să respectați măsurile dispuse de autorități și să stați acasă cât puteți de mult! Avem nevoie de solidaritate și responsabilitate mai mult decât oricând pentru a depăși această situație grea!

Aveți grijă de voi și de cei din jur!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*