May 14, 2021

Crucea Roșie Dâmbovița, donații importante către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Crucea Roşie Dâmboviţa, al cărui președinte am onoarea de a fi, cu sprijinul IRCAT-CO, a donat un monitor funcţii vitale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi măști mai multor instituții publice dâmboviţene.
Doresc, pe această cale, să-i mulțumesc domnului Raul Pavelescu, directorul filialei, pentru implicarea de care dă dovadă, mai ales in această perioadă, alături de toți voluntarii noștri.

Dincolo de eforturile medicilor în lupta cu COVID-19, sprijinul fiecăruia dintre noi este vital. Oameni simpli, asociaţii dar şi mari companii susţin prin donaţii sistemul sanitar care, altfel, riscă să fie depăşit, dacă lucrurile evoluează ca în Italia sau Spania.
Şi la nivelul judeţului Dâmboviţa, criza coronavirusului oferă și povești pozitive. Crucea Roșie Dâmboviţa a beneficiat în ultimele zile de o donație importantă din partea companiei IRCAT-CO, în valoare de 30.000 lei, sumă din care am achiziționat un monitor funcții vitale, în valoare de 21.000 de lei, aparat necesar Secției de Boli Infecțioase Târgovişte, iar diferența a fost utilizată pentru achiziția de măști care au fost donate mai multor instituții publice din județul nostru precum: IPJ Dâmboviţa, IJJ Dâmboviţa, CJ Dâmboviţa, Politia Locală Târgoviște, SRPCIV Dâmboviţa, Ambulanţa Dâmboviţa şi Caminul de bătrâni Niculeşti.
Mandatul Crucii Roşii Romane, în pandemia CODIV19, este de a asista persoanele fără aparţinători, aflate în autoizolare sau izolare, cu produse alimentare de bază şi pachete igienice, conform normelor şi standardelor organizaţiei în situaţii de urgenţă.
Aşteptăm alături de noi şi alţi sponsori care vor să se implice în lupta cu COVID 19.

Ionuț Ghibanu – președinte Crucea Roșie Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*