January 24, 2021

Sedința Consiliului Local Orășenesc Titu! 150.000 lei pentru Spitalul Orășenesc Titu

A avut loc ședința de Consiliu Local #Titu. Mă bucur că executivul a ținut cont de propunerea mea și ne-am întâlnit nu la Centrul de Tineret, ci la Casa de Cultură. În plus, a fost adoptată o hotărâre prin care ședințele viitoare se vor desfăsura on line pentru limitarea riscului de îmbolnăvire și răspândire a coronavirusului.

📍 ✅Am alocat de la buget 150.000 de lei, în conformitate cu solicitările de la UPU Titu. Este vorba de măști de protecție, combinezoane, o mașină de spălat, necesare medicilor. Din păcate, administrația locală s-a rezumat la cererea UPU, deși cred că am fi putut să facem mult mai mult și pentru pacienți.

📍✅ 😷Am propus executivului ca să achiziționăm măști de protecție și mănuși pentru locuitorii orașului. Primarul Traian Nicolae a spus că va analiza propunerea alături de compartimentul economic al primăriei. Sper că vor fi de acord!❗

📍 ✅O veste bună pentru persoanele aflate în situații de risc (beneficiarii ajutorului minim garantat, persoanele peste 65 de ani, persoanele cu handicap). Vor primi săptămânal #pachetecualimente de bază în valoare de 50 de lei. Finanțarea va fi asigurată din bugetul local și de la sponsori.

📍 ✅O altă veste bună este aprobarea listei beneficiarilor #ANL, pe care o afișez mai jos!

📍 ❗Aveți grijă de voi! Dacă aveți nevoie de ajutor, aștept telefonul dumneavostră. Numărul meu este același 0767800900 #pentruTitu

#StațiAcasă

Vlad Oprea – președinte PSD Titu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*