January 23, 2021

Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei! Apel la responsabilitate și corectitudine! Nu vă mai ascundeți!

Pentru că există posibilitatea ca mulți pacienți să ascundă sau să nege în mod deliberat infectarea cu noul coronavirus, Covid-19, pentru a nu fi izolați sau stigmatizați, ori pentru a nu fi duși în centre de carantinare sau spitale prea îndepărtate de domiciliile lor, fac un necesar apel la responsabilitate și corectitudine!

Gândiți-vă, vă rog, că puneți în pericol personalul medical, apropiații, cunoscuții și pe toți cei cei cu care intrați în contact, devenind, din punct de vedere moral și legal, cauzatori de boală, ori chiar de moarte pentru ei.

Mă adresez, mai cu seamă, celor veniți din afara țării și celor care ați intrat în contact cu ei, cu rugămintea expresă de a conștientiza necesitatea izolării, pentru ca acest virus să nu mai facă victime.

Gândiți-vă că, dacă nu întrerupem mai repede lanțul contagiunii, suferă cât mai mulți, iar din punct de vedere economic, prin prelungirea crizei, prin oamenii și materialele implicate, ca și prin multe alte neplăceri create de necesara întrerupere, parțială sau totală în unele domenii ale activității, suferim cu toții.

Vă rog să fiți oameni responsabili, să dați dovadă de spirit civic și de patriotism!

Ne iubim țara, comunitatea și pe noi înșine, evitând răspândirea acestui nou coronavirus!

Ionuț Ghibanu – Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*