March 1, 2021

Liderul PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan! Sănătatea nu are culoare politică!

Mulțumesc medicilor, asistentelor, infirmierilor din spitalele dâmbovițene, oamenilor de pe ambulanțe!
Mulțumesc polițiștilor și militarilor aflați pe stradă, farmaciștilor, mulțumesc tuturor implicați în lupta împotriva răspândirii COVID-19!
Pe de altă parte, mai mult ca niciodată, primarii dâmbovițeni trebuie sprijiniți!
În aceste momente, indiferent de partid, primarii dâmbovițeni au nevoie de ajutorul Consiliului Județean Dâmbovița.
Pentru a veni în sprijinul tuturor primarilor, am solicitat consilierilor județeni ai PSD Dâmbovița să convoace o ședință extraodinară a Consiliului Județean Dâmbovița.
Le-am solicitat acestora ca primul punct pe ordinea de zi să fie alimentarea Fondului de Rezervă Bugetară cu sumele neangajate și neutilizate de Consiliul Județean.
De asemenea, după transferarea banilor, le-am cerut consilierilor județeni să voteze proiectul care permite alocarea banilor atât de necesari primăriilor dâmbovițene în vederea prevenirii răspândirii comunitare a infecţiei cu noul coronavirus în rândul populaţiei din judeţul Dâmboviţa.
După cum am mai declarat, lupta împotriva răspândirii COVID-19 trebuie să fie un efort comun, al tuturor, pentru că sănătatea oamenilor nu are culoare politică.
După cum știți, greul este suportat de autoritățile locale, pentru că toate cheltuielile au fost transferate de Guvern către primării.
Fără un ajutor financiar consistent acordat primăriilor, primii care vor avea de suferit vor fi cetățenii județului nostru.
Mulțumesc tuturor primarilor dâmbovițeni pentru efortul depus, pentru modul în care se implică la nivelul localităților lor în lupta împotriva COVID-19.
Așa cum am spus de fiecare dată, SĂNĂTATEA NU ARE CULOARE POLITICĂ.

deputat Corneliu Ștefan – președinte PSD Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*