March 1, 2021

Poliția Dâmbovița! Acțiune pentru respectarea interdicțiilor de circulație la Bucșani, Corbii Mari și Potlogi

La data de 7 aprilie, în intervalul 11.00-13.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Romane, au organizat și desfășurat o acțiune pe raza localitatilor Bucșani, Corbii Mari și Potlogi.

Acțiunea a urmărit respectarea interdicțiilor de circulație stabilite prin ordonanțele militare și respectarea obligațiilor de izolare a persoanelor față de care s-a dispus această măsură, în scopul prevenirii răspândirii COVID 19.

Astfel, in acest interval de timp, politsitii au legitimat 569 de persoane și au controlat 331 de autovehicule.

In urma neregulilor descoperite, politsitii au aplicat 48 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea prevederilor art. 4 alin. 2 din Ordonanta Militara nr. 3/2020, respectiv pentru încălcarea restrictiilor de circulatie. Alte 3 sanctiuni contraventionale au fost aplicate pentru incalcarea O.U.G 195/2002. Valoarea sancțiunilor aplicate se ridica la 96.870 lei.

În continuare, politistii vor fi prezenți în teren și vor acționa pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranta cetatenilor.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*