March 1, 2021

Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei! Apel pentru sprijinirea elevilor echipelor de robotică de la CN Constantin Carabella

Sunt deosebit de încrezător că totul va fi bine!
Am ajutat, astăzi, elevii echipelor de robotică de la Colegiul Național Constantin Carabella din Târgoviște, care au început sa creeze viziere de protecție pentru medicii din prima linie, în lupta cu noul coronavirus.
Din dorința de a mări procesul de confecționare al acestora, elevii au făcut un Apel, în presa locală, prin care rugau persoanele care dispun de o imprimantă 3D, să-i ajute cu printarea obiectelor necesare pentru viziere, sau să le doneze o sumă de bani către Asociația prin care își desfășoară activitatea.
Impresionat fiind de gestul acestor copii care au cerut ajutor pentru a putea ajuta, la rândul lor, pe alții, am descis să le cumpăr o nouă imprimată 3D, pentru că astăzi, mai mult ca oricând, este nevoie de solidaritate.

Cei care doriți să-i ajutați, vă rog să donați o sumă cât de mică în contul de mai jos:

Asociaţia “Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgovişte, înregistrată la Administraţia Financiară cu nr. 41845282, cont de virament RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001, deschis la Banca Comercială Română de robotica din Târgoviște.

Ionuț Ghibanu – Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*