January 19, 2021

Exclusiv! Ecologiștii se regrupează! Lideri PNL (PDL) formează PER în Dâmbovița!

Lovitură de teatru pe scena politică dâmbovițeană! În curând va apărea (și) Partidul Ecologist Român, cu binecuvântarea Bruxelles – ului, care vrea să consolideze curentul ecologist în România. Așa încât mai mulți lideri PNL (PDL) vor pune umărul la apariția PER în Dâmbovița, în frunte cu fostul senator PDL de Dâmbovița, Mircea Andrei, responsabil regional PER, care ar fi contactat deja mai mulți lideri politici din Dâmbovița.

Neli Ion (PDL), consilier local municipal PNL Târgoviște, alături de Adrian Ghinescu (Forța Civică) , consilier local municipal PNL Târgoviște, vor pune bazele PER la nivelul Municipiului Târgoviște, liderul de sindicat de la Automecanica, Constantin Bucuroiu se va ocupa de PER în Municipiului Moreni, iar fostul deputat PDL, Iulian Vladu, va forma PER în zona Găești și nu numai. Într-o situație complicată se află senatorul PNL Dâmbovița, Iancu Caracotă, care a pierdut deja, din punct de vedere politic, 2 oameni de bază de la Cabinetul sau Parlamentar, consilierul Neli Ion și șeful de Cabinet, Nicolae Eugen Răbaea.

Evident, mutările se vor face lunile viitoare, în ajunul alegerilor locale, în condițiile în care există riscul ca cei 2 lideri PNL Târgoviște (Neli Ion și Adrian Ghinescu) să–și piardă funcțiile de

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*