November 27, 2020

Ionuț Ghibanu, Vicar Eparhial Arhiepiscopia Târgoviștei! PRO România Dâmbovița a pus tunurile pe BOR?!

ISPITĂ ÎN SĂPTĂMÂNA PĂTIMIRILOR!?
PRO ROMÂNIA DÂMBOVIȚA A PUS TUNURILE PE BOR!?
Un membru al Pro România Dâmbovița a simțit nevoia să posteze mesajul de mai jos!
Nu este o surpriză, deoarece, în trecut, a mai făcut-o, însă câtă răutate poți acumula, mai ales în această săptămână, ca să poți refula în acest fel!?
Totuși, cel mai trist pentru mine este că o domnișoară, proaspătă speranță a politicii dâmbovițene, șefa tineretului Pro, precum și o distinsă doamnă profesor, director de Colegiu Național din Târgoviște, tot un lider Pro, gândesc la fel cu persoana în cauză și au dat like postării.
Sper să fie numai o “supunere” grăbită venită din obișnuința de a da like la orice vine de la liderii partidului, fără a trece prin filtrul minții lor, deoarece nu pot crede că și doamnele și domnișoarele din Pro Romania Dâmbovița gândesc la fel cu acest semen al nostru.
În final, rog pe domnul A.M. să-și asume și postările de pe diversele pagini de Facebook obscure, ca să le putem comenta. Dar, din păcate, nu va avea curaj să o facă, așa cum a făcut și azi.
Fiind sunat, domnul în cauză a avut tupeul să spună ca pagina nu-i aparține, însă știe el ca este a unui parlamentar dâmbovițean.
Offff! Iartă-i Doamne, că nu știu ce fac!
Sper să avem un Paște luminat, căci “lumina luminează în întuneric și întunericul nu a cuprins-o!”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*