February 26, 2021

ISU Basarab I Dambovita! Bovina cazuta intr-o groapa, salvata de pompierii din Moreni

Pompierii de la Detașamentul Moreni au fost solicitați pentru salvarea unei bovine căzută într-o groapă, în cartierul Schela Mare din Mun.Moreni.
Sosiți la fața locului, salvatorii au avut în fața ochilor o imagine care le-a dat fiori. Văcuța era afundată (cu aproximativ 80 % din corp) într-o groapă plină cu noroi și reziduuri petroliere. Imediat s-au mobilizat și au trecut la acțiune.
Totul avea să se termine cu bine, bietul animal fiind scos de pompieri din acea „capcană a morții” și predată proprietarului. Acesta le-a mulțumit din suflet salvatorilor și le-a mărturisit ceva ce i-a făcut pe toți să rămână fără cuvinte.
A fost o adevărată minune că vițica mai trăiește, în condițiile în care era dispărută de aproape o săptămână, stând captivă în acele condiții groaznice, fără apă și hrană, într-o zonă foarte rar străbătută de cineva. Și totuși, un trecător a văzut scena și a sunat la 112, solicitând intervenția salvatorilor de la Detașamentul de pompieri Moreni care au desăvârșit ”minunea”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*