February 25, 2021

Presedintele ALDE Dambovita, Ionel Petre! Varsta, pericol social si electoral!

Președintele României, împreună cu Guvernul Orban, se pare că au uitat importanța vârstnicilor pentru fiecare dintre noi și au decis să îi țină închiși pe cei cu părul cărunt în niste “lagăre de concentrare” PNL-iste prin cine știe ce părți ale țării.
Seniorii noștri (65+) au devenit moneda de schimb sau persoane nongrata pt guvernanții de astăzi? Ăștia da, liberali de carton, care își bat joc de cei care ne-au crescut și care i-au crescut! Cum poți să te gândesti, măcar, că poți să instituționalizezi niște oameni fără acordul lor și fără suportul logistic necesar? Poti, atunci când în funcții decizionale pui cârpaci fără pregătire și fără remușcări, membri ai unui partid sociopat lipsit de soluții profesioniste.

Chiar dacă acum Klaus Iohannis pare că respinge ideea carantinării bătrânilor și menținerea programului la cele două ore în care să își cumpere alimentele de bază și după relaxarea măsurilor restrictive, cel mai probabil, această variantă a fost făcută public, cu acordul președintelui, pentru a vedea reacția societății… Cum feedback-ul nu este unul pozitiv, nimeni nu mai recunoaște nimic! Nu dă bine la alegeri…

Ne trezim? Ne respectăm, indiferent de vârstă?

Învățăm să trăim ca un popor educat sau ne afundăm în totalitarism?

Ionel Petre – Președinte ALDE Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*