January 23, 2021

CARREFOUR se deschide pe 28 Mai la DÂMBOVIȚA MALL din Târgoviște!

28 Mai era data programată pentru inaugurarea primului MALL din județul Dâmbovița, în zona fostei Unități Militare de la Gară, însă COVID-19 a dat peste cap toate planurile investitorului privat, dar și ale autorităților județene. Astfel încât, pe 28 Mai se vor deschide doar CARREFOUR, drumul și cele 3 sensuri giratorii, urmând ca, la finalul lunii august, să se inaugureze întreg DÂMBOVIȚA MALL.

De altfel, întreaga zonă vă deveni cel mai atractiv Centru de petrecere a timpului liber, cu zeci de magazine, săli de cinematograf (6), restaurante, parc și zone de agrement, care va genera sute de locuri de muncă și fonduri la bugetul local.

“Vă ofer o informație de ultimă oră, în exclusivitate! Pe 28 Mai se va inaugura doar CARREFOUR din cadrul MALL, urmând ca DÂMBOVIȚA MALL să fie deschis pe data de 30 august. Inițial, era programată organizarea unui concert grandios pe data de 28 Mai, la deschiderea primului MALL din județul Dâmbovița. Din păcate, situația nefericită cu noul COVID-19 îi împiedică pe investitori să mai organizeze concertul de deschidere a Centrului Comercial. Totodată, pe 28 mai va fi inaugurat și drumul de legătură, cu cele 3 sensuri giratorii din zona fostei UM Gară“, ne-a mărturisit Alexandru Oprea – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, la emisiunea Riposta!, de la Columna TV Târgoviște.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*