November 27, 2020

Liderul CJ Dâmbovița, Alexandru Oprea! Avem multe proiecte în derulare care trebuie terminate!

Se lucrează în județ și am văzut asta și la vizita de lucru pe care am făcut-o mai devreme, alături de colegii mei de la CJD, în localitățile #Valea_Lungă, #Vișinești, #Vârfuri, #Râu Alb și #Bărbulețu, la următoarele obiective de investiții:

– ”Covor bituminos pe DJ 710B Valea Lungă-Vișinești”. În valoare totală de 1.128.065,15 lei, lucrările presupun asfaltarea a 3 km de #drum și sunt realizate, integral, din bugetul propriu al Consiliului Județean Dâmbovița. Acest sector de drum face parte din contractul pe care l-am semnat la sfârșitul lunii trecute, prin care se vor asfalta aproximativ 42 km de drumuri județene (covoare asfaltice – lotul I).

Nu știu dacă știți, dar la Valea Lungă se derulează și proiecte de investiții realizate de Consiliu Județean Dâmbovița, în #asociere cu unitatea administrativ-teritorială Valea Lungă. În total, aproape 2,7 km de drum. Unele lucrări deja au început, altele urmează să debuteze în scurt timp.

– ”Refacere DJ 710A, la limita satelor #Diaconești și #Ulmetu” (comuna Vârfuri). Proiectul are o valoare totală de 895.349,63 lei și vizează atât lucrări de proiectare, cât și de execuție. Se urmărește refacerea părții carosabile și punerea în siguranță a drumului județean, prin apărări de mal cu micropiloți și ziduri de sprijin, pe o lungime de 50,6 m, în condițiile în care drumul a fost afectat de calamități naturale.

– ”Îmbrăcăminte bituminoasă ușoară pe DJ 712A Râu Alb-Runcu”, o investiție realizată prin Programul Operațional Regional, în valoare de 3.685.900,34 lei, prin care se vor asfalta 2,75 km de drum și se vor realiza podețe tubulare și terasamente, dar și apărarea de mal aferentă acestei lungimi.

Am reușit să ajung și la Bărbulețu unde am văzut că se lucrează la #asfaltarea drumurilor locale și la #dispensarul din localitate, ambele proiecte fiind derulate prin #PNDL. De asemenea, se lucrează și la #baza #sportivă, obiectiv pentru care Consiliul Județean Dâmbovița a locat suma de 50.000 lei.

Așa cum deja v-am obișnuit, voi face săptămânal asemenea vizite. Avem multe proiecte în derulare care trebuie terminate. La fel de bine, avem și proiecte pe care trebuie să le începem. Tocmai ce vă anunțam recent că am semnat contractele pentru o parte din covoarele asfaltice.

Sper ca săptămâna viitoare să dăm drumul și la celelalte loturi de covoare asfaltice, să semnăm contractele și pentru aproximativ 120 de km de covoare asfaltice. Mai avem încă 28 de km în zona Șelaru-Fierbinți, până la Petrești și, de asemenea, sperăm să dăm drumul și la obiectivele pe care le avem pe proiecte europene. În total, sper ca în acest an să finalizăm în jur de 220 de km de drumuri județene și să facem alți câțiva zeci de km de drum și pe proiectele cu finanțare europeană.

Toate aceste obiective sunt investiții pe care am promis, alături de colegii mei din #PSD, că le vom face și, așa cum bine puteți vedea, ne ținem de cuvânt și le facem.

Între timp, nu uitați să aveți grijă de voi și de cei din jur! Pericolul răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2 nu a trecut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*