May 14, 2021

COVID-19, Dâmbovița! 11 decese, 240 cazuri confirmate, 1538 în izolare și 138 în carantină!

BULETIN DE PRESĂ

din data de 20.05.2020

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Ieri, 19 mai, 281 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 124 de polițiști locali au desfășurat, pe raza județului, misiuni specifice.

Obiectivul tuturor este siguranța cetățeanului.

În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița execută în continuare misiuni privind ordinea publică la cele 6 locații de carantină;

Astăzi, 20.05.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

se află în izolare la domiciliu: 1.538 persoane asimptomatice
se află în carantină instituționalizată : 138 persoane
persoane confirmate cu COVID-19, în total: 240 persoane
persoane vindecate : 76
persoane decedate de la debutul pandemiei: 11.
În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (5 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (2 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, DSP Dâmbovița a executat o misiune specifică privind transportul probelor biologice.

Multumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*