May 14, 2021

Liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre! Stare de alertă limitată!

Guvernul PNL vrea aprobarea stării de alertă pe întreg teritoriul național și vor veni în Parlament cu această propunere.
Suntem de acord cu păstrarea unor măsuri de prevenire a îmbolnăvirilor, însă, doar în perioada stării de alertă! Dacă Guvernul Orban nu se limitează la această perioadă, nu vom fi parte la acest joc de prelungire nelimitată a stării de alertă!
Parlamentarii ALDE vor vota pentru menținerea stării de alertă pentru maximum 30 de zile, doar cu o condiție clară: Parlamentul să îi ceară Primului Ministru ca această perioadă de alertă să nu fie prelungită, iar Ludovic Orban să revină în Parlament în 10 zile cu un plan concret al Guvernului, care va fi aplicat după starea de alertă!
Vrem să punem capăt haosului pe care îl trăim de două luni!
Vrem să revenim la o viață normală, să muncim, să producem, să consumăm, să socializăm!
Vrem sa avem niște autorități, care măcar în cel de-al doisprezecelea ceas să dea dovadă de responsabilitate, de coerență, să ne ofere fie și o mică parte din siguranța pe care o căutăm cu disperare!
Cu toții ne-am dat seama că vă convine sa ne țineți închiși, sub control, dar această situație nu poate persista la nesfârșit!

V-ați “jucat” destul cu noi! Gata! E timpul să deschidem ochii, iar voi să vă maturizați!

Ionel Petre – Președinte ALDE Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*