January 21, 2021

Liderul PSL, Alexandru Coita! Cartelul Funky, mai periculos decat Covid-19!

În ultimele 72 de ore, România nu a fost în stare de alertă, a fost în STARE DE ASEDIU! Prostia, mediocritatea, incompetența, mârlania, nesimțirea și inconștiența au CREAT un CARTEL care a dat un atac teribil împotriva Românilor! Și pentru că toate acestea trebuia să poarte un nume, ele s-au numit FUNKY! Dacă îi lăsăm să pună mâna pe România, acești oameni ne scot din lumea civilizată.

Cine sunt membrii Cartelului?

FUNKY-GUVERNUL ORBAN, care nu știe să socotească și a lăsat din incompetență și din spiritul lui „hai că merge și așa” 3 zile gaură în reglementări. Domnilor Guvernanți, România nu poate fi lăsată pe mâna unora care nu sunt în stare să se încheie singuri la șireturi! Ați pus în pericol două luni de sacrificii enorme ale oamenilor! V-ați bătut joc de românii plecați la muncă în afară, nu ați fost în stare să supravegheați contractele! I-ați ținut pe diasporeni ca pe ultimii cerșetori! Lăsați Poliția să se lupte cu clanurile de interlopi fără să aveți niciun plan de dotări, de resurse!
FUNKY-AUTORITĂȚILE LOCALE CORUPTE ȘI IPOCRITE care, la 5 ani de la Colectiv, lasă în continuare baruri și terase să meargă pe șpăgi și paraîndărături. S-a trezit azi viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu să arunce rapid pisica în curtea Poliției și a procuratorii, amenințând războinic că le ia autorizațiile celor de la Funky. Păi cum, domnule Vice, dacă poliția și procurorii au luat șpăgile, matale cum le-ai dat autorizațiile? Parcă nu știm cum funcționează zecile de baruri și restaurante din Zona Herăstrău! Din banii care se sifonează acolo pot fi amenajate hectare de spații verzi, rezolvată problema poluării din Capitală și câte și mai câte. Așa că lăsați ipocrizia la o parte și încercați măcar acum să vă scoateți, pentru că se strânge lațul!
FUNKY-PATRONII care sfidează legea și au impresia că sunt mai „jmekeri” decât noi toți, care profită de faptul că autoritățile sunt slabe și incompetente, care se cred Dumnezei pentru că sunt pe „blat” cu cine trebuie. Ei sunt dovada că tot tam-tam-ul de după Colectiv a fost doar pentru „fraieri” și că să scăpăm de cine trebuie și că lucrurile continuă fix la fel ca până atunci! CORUPȚIA UCIDE? Un slogan pentru naivi!
FUNKY-PETRECĂREȚII cu comportament de lumea a treia și maturitatea de clasa a cincea, care n-au înțeles că starea de urgență se ridică nu ca ei să facă BAIERAM ci ca oamenii să nu moară de foame! Măi copii, înțelegeți că s-a ridicat restricția nu pentru că a trecut „carcalacul”, ci că s-a făcut loc la TERAPIE INTENSIVĂ. Înțelegeți că oamenii au strâns cureaua două luni și au făcut sacrificii și că voi prin comportamentul vostru de găini scăpate din coteț puneți în pericol și sănătatea și traiul de zi cu zi a milioane de oameni!
FUNKY-PROTESTATARII care au ieșit din izolare direct în Piață, protestând împotriva antenelor 5G, virusului invizibil și Guvernului incompetent. Foarte bine! Dar care e diferența între voi și berbecii de la Funky? Dacă distanțarea socială e pentru fraieri și naivi, propun să vă faceți voi o colonie a voastră celor iluminați care nu credeți în viruși și să ne lăsați pe noi naivii să trăim așa cum știm. Pentru că proteste e normal să se facă în limitele legii dar și a bunului simț!
Și acum, o să spuneți, bine bine, dar CE PUTEM FACE? În primul rând, nu mai avem voie să asistăm PASIVI când drepturile noastre și regulile bunului simț sunt violate de cartelul FUNKY. Nu trebuie să ne îmbulzim la proteste, dar putem cere civilizat, prin petiții, lui Iohannis să schimbe Guvernul Orban cu unul de Uniune națională. Putem pune presiune pe Primărie să verifice autorizațiile șmecherilor cu terase! Putem să ne educăm vecinii, prietenii, cunoștințele, celor care nu cred în COVID pentru că nu îl văd, pentru că nu știu pe nimeni infectat, dar care în schimb cred în toate teoriile conspirației.

Putem să nu mai fim OI, putem să luăm atitudine, putem să ne organizăm.

Nu uitați, VIN alegerile! Vor avea nevoie de votul vostru.

Nu vă lăsați prostiți! Nu uitați că inamicul nostru real este CARTELUL FUNKY! Nu putem lăsa prostia, mediocritatea, incompetența, mârlania, nesimțirea și inconștiența să pună stăpânire pe România!

Un ultim lucru: rămâneți pe recepție! Săptămâna viitoare voi face anunțuri importante.

Alexandru Coita – copreședinte Platforma Social Liberală

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*