July 29, 2021

Liderul PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, acuzații grave! Șefi de deconcentrate, șantaj la primarii PSD să treacă la PNL!

Liderul PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan, lansează acuzații grave la adresa unor șefi de instituții deconcentrate, care ar exercită presiuni la adresa primarilor PSD să treacă la PNL.

“Promit că nu voi lasă subiectul neterminat, doar la nivelul unei declarații de presă ! Sunt șefi de instituții deconcentrate din județul Dâmbovița care șantajează anumiți primari, efectiv, șantajează, urmând ca , după aceste discuții pe care le au cu primarii noștri, să vină liderii Partidului Național Liberal să-i convingă pe primarii noștri, noi avem cei mai mulți primari din Dâmbovița, pentru a trece la Partidul Național Liberal. Bineînțeles că aceste aspecte mi-au fost comunicate de către colegii primari, iar eu o spun răspicat ! Atâta vreme cât sunt președintele PSD Dâmbovița îmi voi apăra toți colegii, fiecare membru de partid, indiferent că sunt primari sau simpli membri, în această luptă cu anumiți lideri politici și cu anumiți șefi de deconcentrate din județul Dâmbovița. Trag un semnal de alarmă, să oprească aceste discuții, pentru că nu fac bine nici democrației din județul nostru și nu sunt demne pentru niciunul dintre liderii politici din județul nostru. Îmi voi apăra fiecare primar, mă voi bate pentru fiecare om, pentru fiecare membru, indiferent că este parlamentar, că este primar, consilier local sau consilier județean, ori simplu membru de partid, pentru a nu duce în altă sferă lupta politică din județul Dâmbovița. Chiar ieri (nr – duminică), un primar din județul Dâmbovița mi-a transmis mesajele unui șef de deconcentrate din județul nostru și îi transmit acestui șef de deconcentrate că aceste amenințări le voi face publice la vremea respectivă, pentru că aceste apucături nu fac cinste niciunui lider politic și nici Partidului Național Liberal. Ar trebui să intrăm într-o competiție electorală corectă, să ne batem pentru dâmbovițeni, să ne batem pentru dezvoltarea județului Dâmbovița, nu să ne batem pentru funcții, nu să ne batem pentru anumite interese, care nu aduc nimic bun, care nu aduc nicio valoare județului Dâmbovița“, a declarat deputatul Corneliu Ștefan – Președintele PSD Dâmbovița.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*