November 27, 2020

Târgovișteanul Darius Movileanu, pâinea lui Dumnezeu! Campion Mondial la tenis de masă și cântă în corul bisericii!

Darius Movileanu este un copil extraordinar, iar la doar 14 ani este premiant, cântă în corul bisericii și e privit ca marea speranță a tenisului de masă din România.

Darius Movileanu este tânăra speranță a tenisului de masă din România, pasiune moștenită de la tatăl său care este preot și care a practicat tenisul de masă ca hobby.

De-a lungul timpului Darius a câștigat un campionat mondial la tenis de masă, dar nu își neglijează nici educația, fiind premiant. Totodată, acesta cântă și în corul bisericii, moștenind foarte mult din comportamentul tatălui său care este preot.

Darius și-a adus aminte cu mare plăcere de momentul în care s-a apucat de tenis de masă: „Prima dată am început să joc tenis de masă cu tatăl meu, care la vârsta de 7 ani și jumătate, cât aveam eu m-a dus la sală cu el, mi-a pus paleta în mână. Am început să joc puțin cu el, iar el mi-a spus că ar trebui să merg la un antrenor să-mi descopăr talentul”.

„Sunt în clasa a opta, am puține emoții, dar m-am pregătit foarte bine acum pentru că am avut timp și sper să obțin o notă bună. Idolul meu este Ma Long pentru că este un luptător. Îmi place să joc fotbal și în realitate, dar și pe consolă. Fotbalistul meu preferat este Cristiano Ronaldo. Dacă aș avea ocazia, mi-ar plăcea să îl învăț tenis de masă, pentru că aș vrea să îl văd cum se ambiționează pentru a învăța acest sport”, mărturisește Darius Movileanu.

Fratele său Laurențiu l-a susținut foarte mult în carieră pe Darius și i-a devenit ca un al doilea tată: „Este ceva minunat să fiu fratele unui campion mondial, pentru că niciodată nu m-am gândit că pot avea un frate care să fie campion mondial la tenis de masă”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*