December 6, 2020

Alternativa Dreaptă! Cine este Grupul de Comunicare Strategică?! Vela și Arafat, apostolii Apocalipsei!

La aproape 3 luni de pandemie Covid-19, avem și noi o curiozitate: vrem să știm cine face parte din celebrul „Grup de Comunicare Strategică”!

GCS a fost constituit prin Hotărârea nr. 2 din 24 februarie 2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU).

Știm doar că acolo, cei doi apostoli ai Apocalipsei au fost: Marcel Vela și Raed Arafat.

Solicităm Guvernul României să facă publică lista nominală a celor care fac parte din acest organism-fantomă!

Întrebat oficial despre această anomalie, cabinetul Orban a răspuns în doi peri (via Europa Liberă):

„Grupul de Comunicare Strategică este compus din experți în comunicare ai următoarelor instituții: Guvernul României, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sănătății, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Transporturilor, Departamentul pentru Situații de Urgență, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Serviciul de Telecomunicații Speciale.

De asemenea, Grupul de Comunicare Strategică poate fi suplimentat cu specialiști de la alte instituții, în funcție de necesitate”

Ca să vezi! Adică, “prinde orbul, scoate-i ochii”…!

Curioasă și suspectă această secretomanie guvernamentală, care încalcă flagrant dreptul de acces la informații de interes public!

Ne întrebăm legitim dacă nu cumva presupușii specialiști în comunicare nu există!?

Și, dacă nu există, atunci cine încasează banii publici dedicați salarizării fantomaticilor!?

Așteptăm cu nerăbdare să fim contraziși cu organigrama aferentă, cu nume, prenume, funcții, specializări, expertiză și CV-urile de rigoare!

Alternativa Dreaptă Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*