December 6, 2020

Liderul CJD, Alexandru Oprea, atac devastator la Adrian Țuțuianu! Mincinos, ipocrit, incompetent!

#Cine_E_Mincinosul?
#Cine_E_Ipocritul?
#Cine_E_Incompetentul?

Într-o lume în care e foarte greu să ridici o #construcție, alții aruncă cu #noroi. Ce e și mai rău de atât, e faptul că unii sunt chiar noroiul care încearcă să o împiedice să se înalțe. Dar, într-un final, soarele răsare, noroiul rămâne în urmă, iar construcția prinde contur.

Adrian Țuțuianu e unul dintre acei unii. El nu e construcția. E chiar noroiul care o face greu de ridicat. Ce nu-și dă seamă domnul senator e tocmai faptul că județul #Dâmbovița, și nimeni altcineva, reprezintă construcția.

Sau poate își dă seama…

Fac aceste afirmații pentru că am tot văzut ieșirile repetate, în spațiul public, ale domnului senator Adrian Țuțuianu și cred că lucrurile trebuie clarificate.

Îmi pare rău că sunt nevoit să spun aceste lucruri, dar #adevărul #există, chiar dacă doare, și el trebuie aflat. Oamenii au dreptul să știe cu #fapte, nu cu #vorbe, ce se petrece în acest județ. Iar dacă am tăcut până acum, a fost doar din #respect pentru dumneavoastră. Dar din același respect, cred că e timpul să nu mai tac și să spun ce se petrece de fapt, pentru că se pare că alții nu au limite atunci când vine vorba de putere și când te gândești că nici măcar nu a început campania electorală…

Mă gândeam că au fost oameni care ar fi avut lucruri interesante de spus despre omul Adrian Țuțuianu, dar și despre calitatea lui umană și, mai ales, profesională. Din păcate, ei tac, pentru că astăzi nu mai sunt printre noi…și vorbesc despre Ion Stan și Victor Sanda. Ei nu au mai apucat să vorbească, dar poate e timpul ca cineva să o facă.

Eu mă voi limita să vorbesc doar despre activitatea Consiliului Județean Dâmbovița pentru că am muncit aici, alături de colegii mei, să construim ceva. Am prezentat, mai devreme, în cadrul unei conferințe de presă, toate dovezile care demontează complet toate minciunile spuse de domnul senator Adrian Țuțuianu în ultima perioadă.

Începând de astăzi, am să vă prezint, periodic, adevărul despre #activitatea derulată la #CJD.

Îi înțeleg #disperarea de a rămâne fără nimic, din visul ce l-a avut – de a avea totul, dar nu voi lăsa pe nimeni să distrugă #munca și #eforturile a zeci de oameni care au muncit ca județul Dâmbovița să evolueze.

Astăzi, primul episod: Calitatea managementului instituțional – Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Poate ne explică domnul senator de ce a lăsat Spitalul Județean de Urgență Târgoviște cu datorii atât de mari atunci când a plecat la București, în căutarea unor orizonturi și idealuri mai mari decât îi putea oferi județul Dâmbovița?

Alexandru Oprea – Președinte Consiliul Județean Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*