May 14, 2021

Prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, vizită la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani!

La solicitarea Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități (AMVVD), Prefectul Județului Dâmbovița, Aurelian Popa, a efectuat o vizită la Centrul de Recuperare și Refacere pentru Veterani (în locația fostului spital Mănăstirea Dealu), acolo unde AVMMD dorește să reamenajeze un centru de recuperare post-traumatică a militarilor și a veteranilor din teatrele de operație.

Proiectul este unul îndrăzneț, de mare anvergură, putând deveni unicul centru cu asemenea profil din S-E Europei, de care s-ar bucura nu numai militarii și veteranii, ci și soldați ai trupelor NATO.
Concluziile vizitei au fost unanime în sensul că, doar finanțarea cu fonduri europene poate să readucă la viață acest complex încărcat de istorie și cu un potențial viitor.
Pentru realizarea acestui deziderat, membri ai Guvernului României, respectiv doamna viceprim-ministru Raluca Turcan, alături de ministrul Fondurilor Europene, domnul Ioan-Marcel BOLOȘ și de ministrul Apărării Naționale, domnul Ionel Nicolae Ciucă vor avea la rândul lor o vizită de lucru în această locație, pentru a identifica cele mai eficiente surse de finanțare a obiectivului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*