September 26, 2020

Virgil Guran zice că Guvernul negociază cu o firmă mare să investească la Parcul Industrial Petrești – Găești

Liderii PNL au dezvăluit faptul că o firmă de renume va investi în viitorul Parc Industrial Găești – Petrești, Cabinetul Orban fiind negociatorul șef cu potențialul investitor.

“Noi vrem să venim cu lucruri concrete, cu lucruri pozitive și vă spun ceva: Ion Sorin a spus de Parcul Industrial Petrești – Găești, eu sper că, până în alegerile locale, prima firmă mare care investește acolo deja să fie, să înceapă construcția. Nu vă pot spune mai mult, pentru că există o negociere a Guvernului pentru a rezolva acest lucru, iar la momentul oportun o să vă spun și o să vedeți că venim cu lucruri concrete. Iar după 4 ani, vă spun de pe acum, după 4 ani, când vom conduce județul și tara, o să vedeți că, în sfârșit, facem ceva concret. Nu numai acel Parc Industrial, o să vedeți, nu numai aceste drumuri importante vor fi așezate altfel”, a precizat Virgil Guran – Președinte PNL Dâmbovița.

PS: Chiar înainte de spovedania liderului PNL Dâmbovița, prețurile la achiziția de terenuri în zona Găești – Petrești au explodat! Băieți, grăbiți–vă să cumpărați terenurile din zonă! Asta dacă mai aveți ce!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*