December 3, 2020

La Mulți Ani! Revedere impresionantă! Radio D Târgoviște, reuniune după 25 de ani

Un sfert de secol! Atât a împlinit Radio D Târgoviște de la prima emisie, prilej de sărbătoare pentru cei care au trudit la lansarea celui mai îndrăgit post de radio din fosta Capitală a Țării Românești. Un grup de Radio D – iști s-a reunit cu o întârziere de 3 luni generată de apariția pandemiei de COVID-19, revederea fiind plină de emoție pentru foștii sau actualii jurnaliști, care au împlinit 25 de ani de la prima lansare în eter a Radio D – ului, dar al căror suflet este Forever Young !

Nu au lipsit foștii directori Ovidiu Burlacu și Dragoș Novolan, alături de Florentina Ene Martin, Gabriel Boriga, Gabriel Cristache, Nicoleta și Gabriel Cioacă, Violeta Ionescu, Amalia Musetescu, Andra Păun Adiohos, Gabriela Trandafirescu, Violeta și Ionut Nica, Mihaela Drăgănescu, Simona și Bogdan Paul Sălișteanu, Petrica Porumb, Bogdan Cimpoeru, Oana și Armand Daniel Berliba Soare și Bebe Chiper.

Bucuria revederii a fost deplină, Radio D – istii promițând că vor “recidiva” în fiecare an.

“Radio D 25! A fost deosebit și mai ales emoționant. Mulțumesc Florentina ENE Martin, Gabriel Boriga și Marius Dumitrache pentru implicare și realizarea unui eveniment de excepție! Mulțumesc celorlalți foști membri ai acestui minunat colectiv , care au răspuns din nou prezent la revederea noastră! Îmi doresc (chiar în această realitate de necontestat, că acest Radio D mai există doar un inimile noastre, mai bătrâne un pic!) ca să ne putem vedea în fiecare an de acum până când doriți fiecare. Mă bucur că sunt prietenul vostru dragii mei!”, a mărturisit Ovidiu Burlacu – ex Manager – ul General al Radio D Târgoviște.

Un gând pios pentru Radio D – iștii care au plecat dintre noi: dr. Leo Plângă, Lucian Grigorescu, Raluca Stanescu, Elena Oprescu și Florian Ghica.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*