September 27, 2020

Liderul Forțelor Naționaliste din România (PDR), Silviu Crăescu! Românii supraviețuiesc cu greu în democrația mimată!

Grija pentru sănătatea românilor este elementul de bază a justificărilor mizerabile a acțiunilor anti-sociale ale acestui 666 Executiv impotent.

Românii supraviețuiesc cu greu în democrația mimată, unde o dictatură malefică sanitară, te poate interna cu forța în abatoarele morții (în spitalele goale).

Această totalitară dictatură neomarxistă ține prin teroare și tortură psihică la respect un popor odată curajos pentru o inventată epidemie de gripă nedeclarată oficial pe teritoriul României, cu ordinul de luptă: “Stai, nu mișca…masca la control!”

Românii au văzut petrecerea guvernului sănătos criță și evenimentele mondene “pe sub mână ale copiilor celor aflați la guvernare”, singurii copii fără frică de moarte și sărăcie. Dar românii văd și izolarea omului de rând ce se stinge cu zile. Iar dacă omul de rând imită politicienii sau potentații vremii, sau cere răspunsuri prin legale autopsii pentru cei decedați, dacă se revoltă pentru secretarizarea actelor medicale, sau se radicalizează pentru intruziunea statului in viata privată sau atrage atenția guvernanților pentru pierderea locurilor de muncă …ori nu poartă mască, este bătut, amendat sau arestat.

Executivul vrea să demonstreze cu toată forța românilor de rând, ca dacă El, nu e precaut, e prost!

Orice român devine practic un element subversiv, căci nu respectă ordinele guvernamentale clare pentru distanțare socială.

De aceea în numele partidului politic suveranist Dreapta Republicană, legitim “Urez Executivului depline condoleanțe pentru România lor Normală!”

Nici colivă nu meritați!

Împreună suntem puternici!
Uniți suntem invincibili!

Silviu Crăescu

Președinte

Partidul Dreapta Republicană

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*