January 27, 2021

Monica Ilie, Viceprimarul Târgoviștei! Lașitatea lui Cotinescu Aurelian, candidatul PNL!

Lașitatea lui Cotinescu Aurelian, candidatul PNL Târgoviște la funcția de primar!

Fără să fiu surprinsă, am constatat, din nou, lașitatea unui ,,bărbat” al politicii târgoviștene, Aurelian Cotinescu, președinte PNL Târgoviște. În ultima conferință de presă pe care a susținut-o în sediul partidului, a afirmat: ,,chiar în instituția Primăriei a apărut un caz, probabil că sunt mai multe cazuri și în viitor vor fi din ce în ce mai multe”, referindu-se la infectarea cu noul coronavirus. Așa cum am spus în urmă cu două zile, reafirm, cu tărie că, din fericire pentru noi, nu există niciun caz de coronavirus în Primăria municipiului Târgoviște. Tot atunci, i-am solicitat public domnului Cotinescu să-și retragă afirmațiile mincinoase și iresponsabile, precum și sa-și încadreze singur fapta penală săvârșită, conform Codului Penal și Ordonanțelor în vigoare.
Din nefericire, Aurelian Cotinescu a ținut doar să facă un atac la persoană, fără a veni cu argumente sau dovezi concrete în sprijinul celor pe care le-a afirmat. Nu este pentru prima oară când candidatul PNL la funcția de primar al municipiului dovedește lașitate, căci, și de această dată, indirect, și-a retras afirmațiile printr-o altă acuzație, spunând că, nu s-a referit la Primărie, ci la Compania de Apă, instituție subordonată nu numai UAT Târgoviște ci și Consiliului Județean.
Distinse domnule candidat, afirmațiile dumneavoastră nu sunt ,,delict de opinie” așa cum susțineți pe facebook, ci se încadrează în prevederile Codului Penal și Ordonanțelor în vigoare.
Cât despre ,,musca pe căciulă”…este prea jos nivelul discursului dumneavoastră ca să vă răspund.

Monica Ilie – Viceprimarul Municipiului Târgoviște

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*