September 23, 2020

Liderul Forțelor Naționaliste (PDR), Silviu Crăescu! Suveranitate nu mai avem, libertate nu mai avem!

Republica România fără oameni de stat și plină de “cârtițe”, deoarece sistemul subteran, a lansat precum stelele căzătoare doar lideri politici cu dosar de cadre,… cei la ordin fără dragoste de neam și țară, a devenit cu ajutorul marilor partide politice disfuncționale, un poligon de experimente sociale, alimentare, medicale, economice.
În beneficiul ALTORA.

De mult timp întreaga națiune așteaptă un semnal al renașterii.

De aceea, Partidul Dreapta Republicană (PDR), a apărut legitim pe scena politică ca o necesitate pentru că românii merită un proiect politic SUVERANIST neinventat de sistem, care LUPTĂ pe toate fronturile pentru români și România!

Dacă acest guvern progresist iresponsabil și infect, nu este dat jos până la alegeri, nici-un partid politic parlamentar sau neparlamentar care mai este de partea României, nu are nici-o șansă de a schimba soarta patriei noastre.

Dovada este plantarea în toată țara, în sistem și în toate structurile de forță, în toate domeniile de activitate, inclusiv în spitalele de stat, plantarea de “cârtițe”, care vor fi folosite pentru AGENDA personală pe care o are chiriașul vremelnic de la Cotroceni pentru România.

Suveranitate nu mai avem, libertate nu mai avem, avem doar realizări: 79.9 miliarde de euro luate cerșind de la cămătarii europeni. Iar costurile acestei realizări, ne vor ruina până în 2030

Ne-au vândut viitorul, ne-au manipulat sănătatea, ne-au privatizat drepturile și libertățile și se pare că vor trece peste cadavre fără autopsii, ca experimentul propus în România de Uniunea Escrocilor Europeni, să fie dus până la capăt.

Numai poporul român poate să oprească aceste “cârtițe” prin acțiuni concrete.

Ne dorim o Românie puternică, justă, suverană, prosperă, independentă.

Patrioții naționaliști republicani, fac “cârtițele”, să tremure de frică!

Lupii daci, nu sunt OI!

Dumnezeu cu noi.

Împreună suntem puternici!
Uniți suntem invincibili!

Silviu Crăescu

Președinte Partidul Dreapta Republicană

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*