September 23, 2020

Cosmin Bozieru, candidatul PRO România la Primăria Târgoviște! Află și lista de consilieri locali!

Fostul Viceprimar al Municipiului Târgoviște, Cosmin Bozieru, a fost desemnat oficial candidatul PRO România la funcția de Primar al Targovistei la alegerile locale din 27 septembrie. În cadrul unei conferințe de presă, liderul PRO România Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a prezentat și lista de candidați propuși pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște.

“Sunt onorat și îmi asum cu toată responsabilitatea candidatura pentru funcția de PRIMAR al MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE. Cine mă cunoaște știe că sunt un luptător pentru cauzele în care cred. Am idei foarte precise despre ce trebuie să fac mai bine în Târgoviște și știu exact punctele slabe ale actualei administrații.

Am alături de mine o echipă incredibilă, oameni frumoși, oameni buni, oameni de caracter, foarte bine pregătiți. Îl am alături pe președintele Adrian Țuțuianu, de departe cel mai bun candidat pentru funcția de PREȘEDINTE al CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA. Sunt atuuri pe care nimeni nu le va putea ignora.

Haideți să resetăm autentic modul în care se face administrație (și politică). Haideți să punem accent și pe viziune, pe proiecte pe termen lung, nu doar pe lucruri superficiale și de scurtă durată. Ne vedem pe stradă și vorbim deschis!”, a mărturisit Cosmin Bozieru – Vicepreședinte PRO România Dâmbovița.

“Începe cea mai importantă provocare electorală, cu miză uriașă în rezultatul final: Cosmin Bozieru a fost desemnat candidatul PRO ROMÂNIA pentru funcția de Primar al Municipiului Târgoviște.

Am cântărit suficient de mult (și bine) și am decis că este soluția cea mai potrivită pentru a purta o bătălie grea, dar asumată. Știe administrație, a fost viceprimar și consilier local, a dus o luptă constantă pentru susținerea zonelor mai puțin dezvoltate ale municipiului. Este la curent cu toate proiectele, știe ce probleme sunt și mi-a prezentat câteva soluții de viitor foarte aplicate, detaliate și bine documentate.

Îi voi sta alături, umăr la umăr. Vom merge împreună pe stradă, în fiecare cartier al orașului, vom bate la uși, vom sta de vorbă cu târgoviștenii și le vom vorbi despre proiectul nostru. Și le vom mai vorbi despre ceva foarte important: despre CARACTER, despre cum au ajuns unii sus și au împins cu piciorul în cei care i-au ajutat.

Cosmin, abia aștept să facem campanie împreună!”, a mărturisit senatorul Adrian Țuțuianu – Președinte PRO România Dâmbovița

Adrian Țuțuianu, a prezentat și lista de candidați propuși pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*