September 27, 2020

Inițiativa Robert Harabagiu! Va aparea Dinamo Flacăra Moreni, Handbal – Divizia A!

Am demarat pentru Moreni și iubitorii handbalului,un proiect de suflet.
La MORENI am reușit să închei o înțelegere cu echipa de handbal DINAMO București, campioana României, înființarea echipei de div.A DINAMO FLACĂRA MORENI.
Încep lucrurile frumoase!!

GSIP Moreni a încheiat un protocol de colaborare cu secția de handbal a clubului Dinamo. Astfel, Moreniul va avea echipă în liga a doua din România, care se va numi Dinamo Flacăra și va avea în componență cel puțin 8-10 handbaliști formați de gruparea dâmbovițeană.

“E un moment istoric pentru handbalul din Moreni. Costurile legate de echipament și arbitraje vor fi suportate de Dinamo. Noi punem la dispoziție sala și asigurăm costurile cu transportul. E prima dată când Moreniul are o astfel de colaborare cu campioana României. Țin să le mulțumesc lui Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, lui Diane Samungi, președintele secției de handbal a clubului, lui Ovidiu Semen, cât și lui Daniel Georgescu, omul care ne-a ajutat să facem această înțelegere. Pentru toți morenarii și dinamoviștii cărora le place handbalul, ceea ce se întâmplă este un lucru frumos“, a declarat prof, Robert Harabagiu, arbitru internațional și vicepreședintele Asociației Județene de Handbal Dâmbovița. O altă veste bună pentru iubitorii handbalului din județ este aceea că echipa mare a lui Dinamo, campioana en-titre din Liga Zimbrilor, va susține 3-4 meciuri oficiale la Moreni în sezonul 2020-2021.

Sursa- Robert Harabagiu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*