September 26, 2020

Primarul Daniel Cristian Stan, revoltat! Bătaie de joc față de copiii din Târgoviște!

Nu credeam niciodată că se poate ajunge la așa ceva, dar nebunia electorală și disperarea bolnavă a unora sunt de necuprins cu mintea. În neputința lor, niște indivizi jalnici s-au gândit să pedepseacă un municipiu întreg, capitala județului Dâmbovița, doar ca să-și satisfacă niște iluzii de scurtă durată.

HG 758/10.09.2020, rectificare bugetară și alocare de bani pentru toate unitățile administrativ-teritoriale, sprijin înaintea deschiderii anului școlar. În județul Dâmbovița sunt 89 de UAT-uri. Au primit bani 88 dintre ele. SINGURA UNITATE EXCLUSĂ DE LA FINANȚARE ESTE MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE!!!

E, pur și simplu, fără cuvinte. Sunt atât de indignat, atât de furios. Cât de lipsit de scrupule să fii, ca guvern, ca partid politic, să pedepsești un oraș întreg pentru că primarul e de la alt partid? Cât de găunos să fii ca și candidat PNL pentru primărie încât să susții această monstruozitate? Cât de disprețuitor? Cât de groaznic?

Efectiv, nu am cuvinte de furie.

E cel mai josnic atac pe care acest Guvern PNL l-a dat copiilor târgovișteni. Aici învață o treime din elevii întregului județ. Aici există cea mai mare infrastructură educațională. Aici sunt oameni, fără coloratură politică, fără vină.

Nu am făcut niciodată asta, dar acum vă rog pe toți cei din Târgoviște, din Dâmbovița, să distribuiți această informație. E semnul nostru de revoltă față de un lucru profund nedrept.

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*