June 16, 2021

Liderul CJD, Corneliu Ștefan! Inelul 2 de Centură al Târgoviștei, extrem de important pentru Dâmbovița!

Inelul 2 de centură al municipiului Târgoviște este un proiect extrem de important pentru Dâmbovița, nu doar pentru reședința județului nostru. Astăzi, am avut o primă întâlnire cu primarul municipiului, Daniel Cristian Stan, dar și cu primarii din Dragomirești, Mănești, Ulmi, Răzvad, Comișani, Aninoasa, Doicești, Șotânga și Văcărești.

Realizarea acestui inel de centură nu doar că va ușura condițiile de trafic pentru localitățile amintite mai sus, dar va contura o întreagă zonă de dezvoltare metropolitană în jurul municipiului Târgoviște.

Împreună cu vicepreședintele Consiliului Judetean Dâmbovița Cristea Luciana, administratorul public al județului, Cristian Avanu, consilierul județean Ionuț Săvoiu și toți primarii prezenți, am convenit ca, în cel mai scurt timp, să fie identificat traseul optim astfel încât noua arteră rutieră să fie scoasă în afara localităților.

Cel mai îmbucurător este însă faptul că toți primarii au înțeles importanța lucrului în echipă și că efortul trebuie să fie unul comun, mai ales că viitorul economic al județului stă în capacitatea noastră de a lucra împreună.

Corneliu Ștefan – Președintele Cobsiliului Județean Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*