July 31, 2021

Liderul CJD, Corneliu Ștefan! Proiect de 320 milioane de euro pentru 51 de localități!

Lucrări de 15 milioane de euro vor fi scoase la licitație, zilele acestea, pentru reabilitarea, extinderea și înființarea de rețele apă și canalizare. Așa cum am promis, se fac ultimii pași în cadrul celui mai mare proiect cu fonduri europene din județul nostru, peste 320 de milioane de euro.

Așadar, caietele de sarcini pentru surse de apă, stații de clorinare, stații de pompare și aducțiuni în 16 localități dâmbovițene, care fac parte din primele două loturi de lucrări, vor fi încărcate pe SICAP, urmând ca, în cel mai scurt timp, să fie licitate de firmele specializate în proiectarea și execuția unor lucrări de asemenea anvergură.

Primele contracte de proiectare și execuție includ municipiul Târgoviște, orașele Titu, Răcari, dar și comunele Aninoasa, Șotânga, Vulcana Băi, Dragomirești, Tătărani, Văcărești, Perșinari, Conțești, Lungulețu, Potlogi, Odobești, Ciocănești și Slobozia Moară.

Urmează cât de curând licitațiile și pentru celelalte 31 de localități dâmbovițene, acest proiect incluzând 51 de comunități locale.

Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*