June 19, 2021

CS Târgoviște! Dotări și îmbunătățiri substanțiale la Centrul de Recuperare!

Începând din această săptămână, centrul de recuperare și refacere al Clubului Sportiv Târgoviște, de pe Calea Câmpulung, și-a schimbat înfățișarea!

Acesta a fost dotat cu vestiare, dușuri, aparate de gimnastică (benzi de alergat, bicicletă eliptică), mașină de spălat, obiecte de mobilier (băncuțe, cuier), calorifere, mochetă și oglinzi. Acest spațiu a fost gândit de la bun început pentru nevoile sportivilor din club. În perioada următoare, centrul de refacere va cunoaște și alte îmbunătățiri substanțiale.

“Este un lucru îmbucurător că am reușit să punem la punct centrul de refacere al sportivilor. După ce l-am dotat cu mai multe echipamente de gimnastică și diferite de obiecte de mobilier, acum se poate spune că este un centru modern și pliat pe nevoile tuturor sportivilor. De o bună perioadă îmi doream să aducem acest spațiu la anumite standarde. Sportivii clubului nostru merită să aibă parte de cele mai bune condiții de refacere și recuperare”, ne-a declarat Alexandru Badea, directorul Clubului Sportiv Târgoviște.

La intrarea în centrul de refacere, sportivii clubului nostru respectă condițiile de prevenție împotriva răspândirii coronavirusului.

Centrul de recuperare și refacere al Clubului Sportiv Târgoviște a fost dat în folosință la începutul anului trecut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*