June 16, 2021

Adrian Țuțuianu! Următorii ani îi voi dedica activității profesionale, avocatură și activitate didactică!

Deci…

Alegerile au trecut, cetățenii români, puțini la număr, au ales un nou Parlament. Despre asta vom mai discuta.

PRO ROMÂNIA a ratat intrarea în Parlament. E un eșec pe care nu avem cum să-l cosmetizăm. La Dâmbovița, am realizat un scor peste media națională și peste pragul electoral.

Le mulțumesc sincer tuturor celor care au votat PRO ROMÂNIA. Sunt convins că s-a conturat un segment de electorat care votează rațional, oameni echilibrați, care înțeleg nevoia modernizării clasei politice din România.

Le mulțumesc colegilor mei, candidați, primari, viceprimari, consilieri județeni și locali, activiști, care au dovedit că suntem o echipă.

La nivel personal / am ratat intrarea în Parlament, dar am rămas loial și demn, alături de cei cu care am pornit la drum. Mi-ar fi fost extrem de ușor să plec pe un loc comod asigurat de alții, dar n-aș mai fi dormit noaptea împăcat cu propria conștiință. Așa că voi merge în continuare pe drumul meu, fără compromisuri, convins că averea cea mai importantă pentru un om politic rămâne onoarea. Următorii ani îi voi dedica activității profesionale, avocatură și activitate didactică.

IMPORTANT: Lupta noastră politică trebuie să continue, iar obiectivul meu va fi acela de a susține ridicarea unei noi generații de oameni politici, oameni noi în administrația locală, cu opțiuni de centru-stânga. Proiectul PRO ROMÂNIA merge mai departe

Sursa- Adrian Țuțuianu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*