June 19, 2021

Liderul Forțelor Naționaliste (PDR), Silviu Crăescu! AUR a fost creat special ca supapă socială!

Țineți minte cuvintele lui Crăescu:

Lipsa de la urne a românilor nu e lipsa de patriotism, e un vot de blam la adresa clasei politice militarizate și impostoare.

Sinodul a dat tonul si direcția, iar românii au urmat calea, ca frondă adusă religiei neamului românesc…

Românii nu au mai ieșit la vot pentru penali politruci și impostori care au îmbătrânit făcând politică dând vina permanent unii pe altii pentru nerealizarile lor.

Toate pe fondul indatoririi excesive din trecut .

Pe bune?

Un lucru bun s-a întâmplat totuși, am scăpat de cei pe care ii apără imunitatea parlamentară.

Nici nu mă mira ca un partid din spuma mării tulbure a serviciilor secrete, peste noapte si prin regii jalnice reprezentat de nici nu se știe legal cine, un partid fără doctrină, a strans atâtea sufragii doar pe slogane neolegionare naționaliste antineomarxiste.

Nevoia de schimbare este mare dar in fapt sunt aceiași care se rotesc. Și in listele AUR folosit ca vehicol electoral, se regăsesc penali, impostori și multe uniforme pătate kaki și mulți foști securisti.

Nu acuz, doar constat!

Eu cred ca acest AUR a fost creat special ca supapă socială de a elibera tensiunile din societate, ca apoi să ducă in derizoriu mișcarea suveranistă autentică din Romania.

Vor face asta prin extremism politic. Au si inceput deja, anunțând că nu fac alianță cu nimeni. Deci Alianța pentru Unirea Românilor nu face alianță cu nimeni nici dacă ar fi pentru binele românilor.

Cam ciudat cameleon politic…

Nu aceasta e Calea!

Sincer mi-aș dori ca ei să se țină de promisiunile din campanie, dar la câte dosare penale au pe rol controlul lor se pare că va fi foarte ușor, și vor aștepta cuminți ordinele sistemului…

Fie să mă înșel!

Dar nicio vorbă despre ROEXIT!

Dar nici vorbă de România Mare!

Dar nici vorbă de România Unită!

Dar nici vorbă de România Suverană!

Dar nicio vorbă despre Dumnezeu!

Indiferent de greșeala românilor amăgiti cu AUR, am credința că in 2021, se va ridica prin adevăr, imensul Val naționalist, care va mătura clasa politică și vom scăpa și de tinichelele poleite cu aur parlamentare, cu priză financiară și cheie de comandă la antiromâni…

DAVID – SILVIU CRĂESCU

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*