June 19, 2021

Liga 1 – Chindia Târgoviște! (Doar) 1 punct cu Viitorul Constanța, 1-1 la Giurgiu!

Roș-albaștrii au remizat cu Viitorul, 1-1 la Giurgiu, în etapa a 13-a a Ligii I. Oaspeții au deschis scorul prin C. Matei (14), dar au rămas în inferioritate numerică după 36 de minute, la faultul lui Cojocaru asupra lui Popa. Cu un om în plus, băieții noștri au declanșat asaltul la poarta constănțenilor. Florea (41, 50), Neguț (54, 55) și Popa (58) au anticipat golul egalizator. Care a venit firesc, de la căpitanul Florea (63), din centrarea lui Neguț. La 1-1, terenul s-a înclinat și mai tare spre buturile Viitorului. Rață și Neguț au trecut pe lângă gol, pentru ca minutul 88 să aducă cea mai mare șansă a noastră în jocul de la Giurgiu: Martac, singur în fața porții goale, a trimis în transversală din 2-3 metri. S-a încheiat 1-1, rezultat care ne menține la jumătatea clasamentului, cu două etape rămase de disputat în 2020, miercuri cu FC Voluntari (în deplasare, ora 19.30) și sâmbătă cu FC Argeș (ora 15.00, la Giurgiu).

“Am avut o partidă viu disputată, cu multe ocazii. Am început mai ezitant, mai ales că ne-au lipsit trei titulari din meciurile de până acum. Am primit gol, dar cu trecerea timpului am revenit în joc și am reușit să controlăm partida. În repriza a doua am pus o presiune constantă pe Viitorul. La 1-1 am ratat o ocazie monumentală. Cred că dacă am fi înscris golul al doilea la ocazia din final probabil că am fi câștigat toate punctele. Nu știu dacă să fiu bucuros sau supărat. După aspectul reprizei a doua, poate că am fi meritat victoria. Au rămas de jucat două meciuri, din care sperăm să obținem cât mai multe puncte” – Emil Săndoi

Atănase, pentru prima dată titular

Mijlocașul care va împlini pe 3 ianuarie 20 de ani a fost titularizat în premieră de Emil Săndoi în meciul cu Viitorul, de aseară. Atănase a evoluat pe tot parcursul primei reprize și a fost înlocuit la pauză cu Yameogo. Anterior, Atănase bifase minute pe final în acest sezon în meciurile cu Gaz Metan Mediaș (1) și FCSB (4).

Sursa- afcchindiatargoviste.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*