June 19, 2021

Liderul Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan! Suntem pregătiți pentru iarnă!

Suntem pregătiți pentru iarnă!

Astăzi am mers la Comișani, una din cele 6 baze ale Consiliului Județean Dâmbovița pregătite să intervină pentru deszăpezirea drumurilor județene. Utilajele și echipamentele SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița, direcție care aparține Consiliului, sunt gata să intervină pe drumurile județului acolo unde circulația se desfășoară în condiții specifice sezonului rece. Materialele antiderapante sunt și ele asigurate, iar directorului general al S.C. LDP S.A., Andi-Constantin Radu, i-am cerut să fie pregătit, în orice moment, să acționeze astfel încât drumurile județene să nu fie blocate de posibilele căderi de zăpadă sau de formarea poleiului.

La munte, în acest week-end, s-a intervenit pentru deszăpezirea tronsoanelor DJ 713 de la km 6 până la Zănoaga și pe DJ 714 până la Dichiu, iar circulația se desfășoară în condiții de iarnă.

Îi asigur pe dâmbovițeni că voi depune toate eforturile necesare pentru ca, în acest sezon rece, să se circule în condiții de siguranță pe toate drumurile județene.

Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*