June 16, 2021

Liderul PSD, Corneliu Ștefan! Ii asigur pe dâmbovițeni că nu îi vom dezamăgi!

Suntem la finalul unui an foarte greu, un an care, din punct de vedere politic, dar și administrativ, a fost plin de evenimente!

Anul 2020 a fost pentru PSD Dâmbovița anul victoriilor, dar și anul transformărilor.

O spun cu toată responsabilitatea! Aceste transformări ale PSD Dâmbovița au coincis cu momentul în care, alături de Titus Corlățean, Daniel Cristian Stan și, nu în ultimul rând, alături de colegii noștri am decis, în luna ianuarie a acestui an, să candidăm într-o echipă puternică pentru a transforma organizația. La acel moment, organizația PSD Dâmbovița nu se afla pe drumul corect. Nu a fost o luptă ușoară.

A fost o luptă în interiorul organizației, fiind pentru prima dată când membrii organizației PSD Dâmbovița au avut de ales între două echipe.

Această izbândă nu a fost a mea, a lui Titus Corlățean sau a lui Daniel Cristian Stan, a echipei câștigătoare. A fost izbânda organizației PSD Dâmbovița, a fost un răspuns la ceea ce își doreau dâmbovițenii.

Schimbările produse în rândurile organizației PSD Dâmbovița s-au văzut în rezultatele alegerilor din 27 septembrie și din 6 decembrie. PSD Dâmbovița s-a situat pe locul 3 în Regiunea Sud-Muntenia la alegerile locale, când organizația a câștigat 63 de primari, majoritatea în Consiliul Județean Dâmbovița și președinția acestuia.

La alegerile parlamentare ne-am situat pe locul 4 la nivel național, fiind cel mai bun loc ocupat vreodată de această organizație în istoria ei. Am obținut 5 mandate: un senator și 4 deputați.

Am arătat anul acesta că nu suntem adepții lucrurilor făcute pe jumătate. Am dorit să câștigăm alegerile locale și parlamentare așa cum le-am promis dâmbovițenilor. Și am câștigat!

La sfârșit de an, vreau să mulțumesc în primul rând dâmbovițenilor pentru susținerea acordată! De asemenea, vreau să mulțumesc colegilor din organizația PSD Dâmbovița!

Vreau să-i asigur pe dâmbovițeni că nu îi vom dezamăgi! Ne-am asumat o luptă foarte grea, ne-am asumat un drum foarte greu! Și, cum am spus-o în campaniile electorale din acest an, o spun și acum la final de an: obiectivul nostru principal este acela de a dezvolta comunitățile locale împreună cu toți parlamentarii, primarii, consilierii locali și județeni.

Vreau să le urez dâmbovițenilor multă sănătate, pentru că toți am avut un an greu din acest punct de vedere, iar 2021 să ne găsească în primul rând sănătoși și mai uniți.

Dumnezeu să ne dea cele mai bune gânduri atât pentru noi, cât și pentru comunitățile locale pe care le reprezentăm!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*