June 19, 2021

Liderul CJD și PSD, Corneliu Ștefan! Să ne vedem cu bine în anul care vine

Încheiem astăzi un an dificil, un an plin de provocări, atât din punct de vedere politic, dar și administrativ.

Anul 2020 a început cu o importantă schimbare de mentalitate și de echipă la nivelul conducerii PSD DÂMBOVIŢA.

A fost pentru prima dată în istoria acestei organizații când, în competiția internă, erau înscrise două echipe.

Alături de Titus Corlăţean și Daniel Cristian Stan, împreună cu o echipă puternică de parlamentari și vicepreședinți, primari, consilieri locali și județeni, am câștigat alegerile din cadrul organizației, schimbarea fiind cerută de membrii partidului, dar și de dâmbovițenii care nu se mai simțeau reprezentanți de PSD Dâmboviţa.

Forța dată organizaţiei de transformările petrecute la începutul acestui an s-a putut vedea cel mai bine în alegerile locale din luna septembrie. PSD Dâmboviţa a câștigat 63 de primării, majoritatea în Consiliul Județean Dâmbovița, dar și funcția de președinte al acestuia. Rezultatele din septembrie ne-au poziționat pe locul 3 în Regiunea Sud-Muntenia.

Alegerile parlamentare aveau să ne confirme că PSD Dâmboviţa este pe drumul cel bun. Datorită proiectelor noastre, organizația s-a situat pe locul 4 la nivel național ca procente obținute, iar în Parlamentul României, Dâmboviţa are o echipă a PSD compusă din 4 deputați și un senator.

Totul se datorează muncii de echipă, iar noi, anul acesta, am demonstrat că suntem alături de dâmbovițeni! Toate propunerile și proiectele noastre au ca fundament nevoile reale ale oamenilor.

La sfârșit de an vreau să le mulțumesc dâmbovițenilor pentru susținerea arătată la alegerile locale și parlamentare. De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor membrilor și simpatizanților PSD fără de care rezultatele politice ale anului 2020 nu ar fi fost posibile.

Vă urez un sincer “La Mulți Ani” și sper ca acest sfârșit de an să vă găsească sănătoși și bucuroși, iar în noaptea dintre ani să fiți alături de familie și de cei dragi.

Să ne vedem cu bine în anul care vine!

Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița și Președinte PSD Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*