June 16, 2021

City Manager – ul Târgoviștei, Gabi Boriga! Da, mă voi vaccina împotriva Covid – 19!

Exista în aceste zile în spațiul public din România discuții, aparent interminabile, în care apar argumente pro sau contra vaccinării. De la bun început vreau sa precizez ca fiecare cetățean al acestei țări este liber sa-și aleagă calea și sa acționeze conform propriilor standarde și convingeri, nimeni netrebuind sa fie obligat sa facă sau sa nu facă ceva.

Insa pentru ca am fost întrebat de mai multe persoane în ultimele zile cum voi acționa în acest caz, o spun public și sincer ca DA, MA VOI VACCINA împotriva Covid 19. Atunci când voi avea aceasta posibilitate nu voi pregeta s-o fac, cu responsabilitate atât pentru mine cât și pentru cei din jurul meu.

Am fost infectat cu Covid 19, din fericire forma a fost una ușoară și nu a avut urmări iar acum ma simt perfect. Asta nu înseamnă că nu trebuie sa ma gândesc la viitorul meu și al copilului meu, la viitorul vostru și al copiilor voștri și la cum putem, împreună, sa ne întoarcem mai repede la o viata normala și libera de restricții. Iar răspunsul este numai unul: Vaccinul.

Va indemn așadar ca atunci când veți avea posibilitatea legala, sa nu ezitați sa va vaccinați spre binele vostru dar și al celor de lângă voi!!!

Gabriel Boriga – administrator public al Municipiului Târgoviște

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*