June 16, 2021

Liderul Forțelor Naționaliste (PDR), Silviu Crăescu! Fac Politica unui om de stat cu diplomație!

Țineți minte cuvintele lui Crăescu:

Dacă impostura din societatea românească ar intra o lună în carantină totală, sărăcia ar dispărea complet de pe întreg teritoriul României!

În România s-a instituit dictatura penalilor, a impostorilor, a miștoului și a prostiei de aur.

Astăzi, suntem conduși spre un dezastru economic si social de cei care băteau pasul de defilare pe sub masă în 1989.

SE PARE CĂ LA MOMENTUL ACTUAL DE PANDEMIE REPUBLICA ROMÂNIA SE ÎNDREAPTĂ SPRE “EPOCA DE AUR A COMUNISMULUI” – A SCLAVAGISMULUI GLOBAL, AVAND LA BUTOANELE PUTERII, NEOLIBERALI PROGRESIȘTI MULTIMILIONARI CARE CONDAMNĂ CAPITALISMUL DE CUMETRIE DE PE URMA CĂRUIA AU PROSPERAT IN CÂRDĂȘIE CU STRĂINII PRIVATIZÂND SERVICIILE SECRETE, ARMATA, EDUCATIA, JUSTIȚIA, SISTEMUL MEDICAL ȘI TOATE REALIZĂRILE DIN SOCIALISMUL ROMÂNIEI!

Gluma asta macabră trebuie să se termine cât mai urgent!

Au ajuns să ne spună nouă naționaliștilor și patrioților niște alogeni primiți de milă in țara noastră și niște impostori din clasa politică cum trebuie să ne purtăm, ce să facem în țara noastră…

Consider in mod legitim că e interzis așa ceva și voi lupta până la ultima putere pentru mine și familia mea și poporul meu chiar dacă voi fi declarat ”conspiraționist”.

Niciodată nu am instigat la nerespectarea la nerespectarea legii, dar impostorii si penalii din instituțiile statului român încalcă zilnic Constituția României…

Cred că toți politicienii sunt din alt film. Dacă nimeni nu îi contrazice, unii români i-ar putea crede, de aceea îi și votează militarizat cu parandărăt sistemul mafiot…

Au trecut 30 de ani de la Revoluție. Au murit români pentru idealul de libertate. Ei nu au fost pe străzi, părinții lor cu ranguri mari in partidul comunist îi țineau sub fustă, iar astăzi cu ajutor străin ne indatorează si ne conduc prost.

Da. Nu tac!

Fac Politica unui om de stat cu diplomație:

SĂ TE AI BINE CU TOȚI, dar NU de pe poziție de SLUGĂ aservită străinilor, penalilor, impostorilor și sistemului subteran mafiot!

Cred in Neutralitatea inteligentă, dar nu accept trădătorii și impostorii la cârma țării mele !

Fiți alături de mine conspirationiști pentru drepturile și libertățile românilor!

Trăiască România Suverană!

Dumnezeu va face dreptate…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*