June 16, 2021

Liderul CJD, Corneliu Ștefan! 1 an de la anunțarea candidaturii la Președinția PSD Dâmbovița!

Astăzi, se împlinește un an de când mi-am anunțat candidatura pentru președinția PSD Dâmboviţa.

Era nevoie, la acel moment, de un suflu nou, dar mai ales de restabilirea democrației interne și a echilibrului într-o organizaţie tot mai divizată.

Pentru PSD DÂMBOVIŢA era momentul propice în care un restart era mai mult decât necesar.

Oricare altă variantă decât cea care avea să ducă la schimbarea mentalității ar fi însemnat, pentru social-democrația dâmbovițeană, încremenirea într-un moment care nu mai avea nicio legătură cu ceea își doreau dâmbovițenii, ar fi fost un regres față de ceea ce înseamnă PSD.

A fost pentru prima dată când, în competiția internă a PSD DÂMBOVIȚA, erau înscrise două echipe, fiecare având planurile ei în ceea ce privește viitorul social-democrației dâmboviţene.

Nu am fost singur în lupta pentru readucerea organizației pe drumul cel bun. Am avut alături o echipă formidabilă de parlamentari, primari, consilieri locali și județeni.

Taurul a fost luat de coarne și s-a dovedit că a fost cel mai bun lucru pentru oameni. Atât pentru PSD DÂMBOVIŢA, cât și pentru cei care și-au pus speranța în noi.

Momentul ianuarie 2020 este o obligație pe care alături de senatorul Titus Corlăţean, primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, ne-am asumat-o față de oamenii acestui județ.

Nu doar că suntem pe drumul cel bun, dar am câștigat și tot ceea ce se poate câștiga în luptele electorale în 2020.

Corneliu Ștefan – Președinte CJD și PSD Dâmbovița

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*