June 16, 2021

Liderul Forțelor Naționaliste (PDR), Silviu Crăescu! Binele va triumfa împotriva Răului globalist!

România suferă datorită Noii elite!

România suferă datorită politicienilor impostori, penali, neomarxiști, neo-legionari și acoperiți, tinichele poleite cu aur, care se dovedesc gargaragii fără nicio meserie, în strâns interes și intimitate cu serviciile secrete și interesele străine, lucrând in avantajul și folosul acestora. Muncitorii români de bunăcredință suferă!

Copii, tinerii și cei vârstnici suferă! Majoritatea greu rezistă depresiei ce a cuprins societatea!

Iar sindicatele obediente puterii crează o confuzie superbă organizând proteste de catifea ținând românii într-o capcană.

România nu are niciun program de guvernare și există riscul de a ne prăbuși economic și social.

Da.

„ În aceste momente critice, noi patrioții români, in mod exceptional trebuie să acceptăm dezamăgirea temporară, dar NICIODATĂ să nu pierdem speranța infinită in gloria luptei noastre patriotice pentru credință și neam, pentru drepturi și libertăți, pentru bunăstare, independență și suveranitate deplină“.

Nu trebuie să depunem armele, ci trebuie să ne ridicăm cu Dumnezeu în suflet și să mergem mai departe. Lupta noastră politică de-abia acum începe!

BINELE NAȚIONAL, VA TRIUMFA ÎMPOTRIVA RĂULUI GLOBALIST!

Să aveți încredere și răbdare!

Adevărul va ieși la suprafață și anul ăsta va fi un an al renașterii spiritului glorios al poporului român.

Revoluțiile in stradă nu au adus niciodată nimic bun în istoria ROMÂNIEI. Noi nu în revoluții credem, ci în DUMNEZEU. Cu voia Domnului, niște oameni lucrează pentru noi chiar acum.

Dacă avem credință, vom avea totul. Ne vom redresa in bine vitalitatea de neam și sănătoși vom realiza, că prin decizia internă, in cuibul nostru, putem respira liberi patriotismul indiferent de discreditare.

Cei care se bucură că primesc finanțare internă sau externă, funcții, grade, medalii, recunoaștere externă și privilegii fără să se întrebe de ce le fac dușmanii cadouri, n-au înțeles nimic din povestea calului troian.

Patriotismul nu este un sport!

Patriotismul este o convingere!

Românii își doresc o patrie dreaptă și republicană!

În cadrul Uniunii Europene, România ca stat membru bine exploatat stă prost la aproape toate capitolele, decalajul față de țările occidentale fiind în continuare unul consistent. Meritocrația nu există. Iar Patrioții români sunt in centrul atenției statului subteran!

Moștenirea istorică invocată de clasa politică și analiștii de casă ai puterii, nu mai este o explicație mulțumitoare, având în vedere construcția și bogăția țării și de exemplele unor țări est-europene care în ultimele decenii au înregistrat creșteri spectaculoase în domeniile social și economic prin politici clare naționaliste.

Doar România care nu ascultă de durerea și glasul patrioților ce nu pot ajunge legitim in Parlament, este încă puternic ancorată în trecutul său socialist, refuzând cu încăpățânare prin uneltele interne ale occidentului modernizarea și construirea propriului viitor demn și meritat suveran.

Pentru orice român la o analiză pragmatică, nu este greu de identificat principalele pietre de moară ce împiedică dezvoltarea societății românești… e vizibilă la nivel global impostura clasei politice românești care protejată de statul subteran nu respectă nicio lege.

Legea înseamnă regulile făcute pentru vremurile pe care le trăim.

Dacă noi patrioții români, ne dorim să construim o lume nouă, atunci noi suntem înaintea legii. Dar întotdeauna legea omeniei, ne va urma și se va adapta la ceea ce dorim a facem bun pentru România.

Asta este puterea adevărată a unui popor, iar național-suveranismul este încununarea acesteia. .

Pandemia globală actuală completează tabloul dezastrului economic și social: România fără soluții interne este astăzi țara cea mai zdrobită de dictatura sanitară in numele COVID.

Bomboana pe coliva României o va pune schimbarea politică de la Washington. Cu o clasă politică penală și trădătoare, care a făcut tot ce a putut prin taxe și impozite si decapitarea capitalului autohton pentru a înnăbuși și sancționa dorința de libertate a poporului, exprimată democratic, România fals democratică cu alegeri trucate se află astăzi în pragul unui colaps politic, economic, social și sanitar.

Patrioții alături de Biserică, o mai țin pe linia de plutire, ca să nu ajungă sclavă in ladul globalist.

Simbolistica transmisă pe canalele corupte massmedia este evidentă: însetați de libertate, românii creștini cu dragoste de neam și țară, nu doar că au fost identitar răstigniți, dar unii au fost pedepsiți cu anihilarea. Cu nimicirea. Socială, politică și uneori – cazul Vadim Tudor și a altora– fizică.

În România se pare că a început la ordin extern marea epurare.

Platformele sociale străine ce operează in României in spatiul on-line au devenit adicții ale serviciilor secrete, polițienești și militare, ce închid, blochează și cenzurează zeci de mii de conturi ale patrioților români, magic și după bunul plac, într-un uragan global represiv. Doar pedofilii, bombardierii, neo-marxistii și neo-legionarii postează nestingheriți pentru a alimenta prin fake-news,teamă și frică contrainsurecția împotriva adevărului .

„Acum este momentul pentru naționaliștii și patrioții din România ocupată, să înceteze a mai permite un asemenea comportament monstruos și să meargă chiar mai departe decât au făcut-o deja…

Istoria ne este răsturnată, iar adevărul este întors pe dos ca o căptușeală încurajând milioane de români nemultumiți să își reexamineze convingerile și comportamentul și să rămână pașnici.

Orice protest pașnic este întâmpinat cu forță brutală, statului opresiv și autoritar ii dăunează grav dialogul social.

Instituțile statului juridic român esențiale și responsabile cu bunul trai al cetățenilor români, nu funcționează!

Trebuie să vă aduc aminte de cei fără omenie care au ațâțat acest foc ce părea stins al naționalismului. Progresiștii au hrănit cu minciuni și au împins românii exact spre ceea ce vedem acum…o luptă politică pentru suveranism… sunt semne ale durerii și tristeții din această țară ale unor oameni care simt că nu au alternativă, altă opțiune politică.

Aceasta e Calea!

SILVIU CRĂESCU

Președinte

Partidul Dreapta Republicană

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*